Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara kerja sensor tekanan oli.

2022-01-11

Sensor tekanan lenga dipasang ing saluran minyak utama mesin. Nalika mesin mlaku, piranti pangukur tekanan ndeteksi tekanan minyak, ngowahi sinyal tekanan dadi sinyal listrik lan dikirim menyang sirkuit pangolahan sinyal. Sawise amplifikasi voltase lan amplifikasi saiki, sinyal sing digedhekake digedhekake dening garis sinyal. Sinyal tekanan disambungake menyang indikator tekanan lenga, lan rasio arus sing ngliwati 2 gulungan ing njero indikator tekanan lenga diganti kanggo nuduhake tekanan lenga mesin. Sinyal tekanan sawise amplifikasi voltase lan amplifikasi saiki uga dibandhingake karo voltase weker sing disetel ing sirkuit weker. Nalika voltase luwih murah tinimbang voltase weker, sirkuit weker ngasilake sinyal weker lan madhangi lampu weker liwat garis weker.

Cara wiring sensor tekanan lenga elektronik persis padha karo sensor mekanik tradisional. Bisa ngganti sensor tekanan mekanik lan langsung nyambung karo indikator tekanan lenga mobil lan lampu peringatan tekanan rendah kanggo nuduhake tekanan minyak mesin diesel lan menehi sinyal peringatan tekanan rendah. Dibandhingake karo sensor tekanan minyak piezoresistive tradisional, sensor tekanan lenga mobil elektronik nduweni kaluwihan ora ana bagean obah mekanik (yaiku ora ana kontak), presisi dhuwur, linuwih dhuwur, umur dawa, lan liya-liyane, lan nyukupi syarat pangembangan mobil. elektronik. .

Amarga lingkungan kerja sing atos ing mobil, syarat kanggo sensor kasebut ketat banget. Ing desain sensor tekanan lenga mobil elektronik, ora mung kudu milih piranti pangukur tekanan kanthi resistensi suhu dhuwur, tahan korosi lan presisi dhuwur, nanging uga kinerja sing dipercaya lan sawetara suhu operasi sing wiyar. komponen, nanging uga kudu njupuk ngukur anti-gangguan ing sirkuit kanggo nambah linuwih saka sensor.