Ngarep > Kabar > Warta industri

Struktur hidrolik excavator.

2022-01-11

Gerakan utama excavator hidrolik kalebu mlaku kabeh mesin, rotasi turntable, ngangkat boom, retraction lan retraction tongkat, lan rotasi ember. Sistem hidrolik excavator. Fungsi sistem hidrolik yaiku kanggo ngowahi energi mekanik mesin kanthi lenga minangka medium, nggunakake pompa lenga kanggo ngowahi dadi energi hidrolik, ngirimake menyang silinder lenga, motor lenga, lan liya-liyane, banjur diowahi dadi energi hidrolik. energi mekanik, banjur ngirim menyang macem-macem mesin eksekusi kanggo mujudake macem-macem gerakan. Sistem hidrolik excavator hidrolik umume kalebu sistem kuantitatif, sistem variabel daya parsial lan sistem variabel daya total. Negara kita nemtokake yen excavator hidrolik ember siji bobote kurang saka 8t, sistem kuantitatif diadopsi; yen mesin bobote luwih saka 32t, sistem variabel diadopsi; yen bobot mesin 8-32t, kasedhiya loro sistem kuantitatif lan variabel.

Sistem variabel daya lengkap yaiku sistem hidrolik sing umum digunakake ing excavator hidrolik saiki, lan pompa dobel variabel daya konstan biasane digunakake. Model pompa hidrolik sing beda-beda nggunakake mekanisme pangaturan daya konstan sing beda.

Sistem hidrolik utamane dumadi saka sistem sirkuit lenga, sistem sirkuit lenga kontrol pilot lan sistem kontrol.