Ngarep > Kabar > Warta industri

Sistem kelistrikan excavator.

2022-01-11

Sistem listrik excavator kalebu garis wiwitan, saluran pembangkit listrik, lampu, instrumen, lan sirkuit kontrol sing kasusun saka sensor, switch tekanan, lan katup solenoid, uga sirkuit tambahan (kayata AC, radio, lsp.). Motor wiwitan dipérang dadi 12V lan 24V miturut host sing beda, lan daya wiwitan dipérang dadi 3kW, 3.7kW, 4.8kW, lsp.

Jalur pembangkit listrik utamane kalebu alternator, regulator voltase, lampu indikator pangisi daya lan saklar wiwitan.

Kanggo njamin kerja sing aman, efisien, hemat energi lan normal, miturut kabutuhan, sistem listrik excavator dilengkapi macem-macem piranti sinyal, kayata weker suhu minyak, lampu indikator ngisi, weker tekanan minyak, lampu sinyal giliran. , etc., kanggo ngelekake operator. Supaya operator ngerti operasi mesin sawayah-wayah, macem-macem instrumen dipasang ing kabin, kayata pengukur tekanan minyak, pengukur suhu minyak, pengukur suhu minyak hidrolik, pengukur suhu banyu.

Excavator sing diimpor modern kabeh nggunakake piranti kontrol elektronik sing canggih, sing trep kanggo personel pangopènan kanggo nemtokake lokasi kesalahan lan ndandani kanthi pas wektune lan nalika excavator gagal.