Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Taun Anyar Cina ing 2022

2022-02-22

Kita arep njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun kanggo dhukungan apik.

Mangga diwenehi kabar yen perusahaan kita bakal dadi preian wiwit tanggal 24 Januari nganti 7 Februari.

Festival musim semi saka festival tradisional Cina.

Sembarang pesenan bakal diproses ing tanggal 8 Februari.

Guangzhou Jian Le Shun Construction Machinery Co., Ltd muga-muga sukses lan kamakmuran ing taun 2022

Matur nuwun lan salam,
Guangzhou Jian Le Shun Construction Machinery Co., Ltd