Ngarep > Kabar > Warta industri

Sistem hidrolik excavator.

2022-02-25

Sistem hidrolik excavator kasusun saka sensor hidrolik, saklar tekanan hidrolik, katup solenoid hidrolik, lan liya-liyane kanggo ngontrol bagian hidrolik excavator, uga ...


Katup solenoid hidrolik yaiku katup arah sing dikontrol solenoid sing digunakake ing sistem hidrolik kanggo mbukak, nutup utawa ngganti arah aliran cairan. Katup beroperasi kanthi solenoid, yaiku kumparan listrik sing ngubengi inti ferromagnetik ing tengah. Katup kasusun saka macem-macem kamar uga disebut port. Solenoid digunakake kanggo ngusapake spool ing tutup, mbukak utawa nutup port. Spool minangka komponen silinder sing nglayani fungsi katup kanthi ngalangi utawa ngidini aliran cairan liwat port kasebut, gumantung saka posisine.