Ngarep > Kabar > Warta industri

Klasifikasi aksesoris excavator

2022-02-22

Aksesoris Excavatorutamané dumadi saka rong bagéan: aksesoris mechanical lan aksesoris elektronik.
1. Bagean mekanik minangka bagean mekanik murni kanggo nyedhiyakake dhukungan daya, utamane pompa hidrolik, nyekel, boom, trek, mesin, lsp.
2. Aksesoris elektronik minangka bagian kontrol nyopir saka excavator, sing digunakake kanggo nyopir bagean mekanik kanggo nindakake karya sing cukup, utamane kalebu versi komputer, pengontrol aliran hidrolik, sensor sudut, meter diesel, sekring, saklar kontak, pompa nyedhot minyak, lsp.

Bagian mekanik lan bagian kontrol drive saling melengkapi. Bagean kontrol elektronik digunakake kanggo nyopir lan koordinasi karya efektif saben bagean mekanik. Kahanan bagean mekanik diwenehake maneh menyang bagean kontrol elektronik liwat bagean elektronik, supaya bisa koordinasi karya excavator kanthi luwih efektif. entuk efisiensi kerja sing paling dhuwur.