Ngarep > Kabar > Warta industri

Bagian hidrolik sistem hidrolik excavator lan fungsi saben bagean

2022-02-25

Ingbagean hydraulicsaka excavator kalebu tank lenga hidraulik, cooler oli hidrolik, pompa utama, katup utama, katup PPC (pegangan operasi), tuas pengunci safety hidrolik, akumulator, katup solenoid, katup pencegahan gulung boom, motor hidrolik, Silinder hidrolik, pipa minyak hidrolik, lsp.
Dhiskusi babagan fungsi saben komponen
1. Tank lenga hidrolik: nyimpen lenga hidrolik, sing ngandhut saringan, sing bisa nyaring lenga hidrolik
2. Pendingin lenga hidrolik: kanggo kelangan lenga hidrolik suhu dhuwur kanggo nyegah unloading internal amarga suhu lenga sing gedhe banget
3. Pompa utama: Disambungake karo mesin liwat splines kanggo ngowahi output energi kinetik rotasi dening mesin dadi energi hidrolik minyak hidrolik tekanan tinggi, umume pompa hidrolik plunger
4. Katup utama: Komponen hidrolik utama ngobahake spool tutup utama miturut tumindak saben katup PPC kanggo nyebarake lenga hidrolik tekanan dhuwur sing diasilake dening pompa utama menyang saben silinder lan motor. Bakal ana katup relief tambahan, katup unloading lan katup ganti rugi tekanan ing katup utama kanggo nyetel koordinasi aksi lan tekanan normal ing sistem.
5. katup PPC: miturut gedhene gerakan joystick, meksa lenga pilot diparengake kanggo spool tutup utama kanggo mindhah spool lan generate tumindak
6. Tuas ngunci hidrolik: ngunci tumindak hidrolik, ora bisa diobong lan ditindakake nalika ditutup (uga disebut tuas pengunci safety)
7. Accumulator: Ana nitrogen tekanan dhuwur ing, lan boom bisa sudo dening bobot dhewe dening operasi tuas operasi nalika mesin mandheg.
8. Solenoid valve: ngontrol saben tumindak miturut sinyal elektronik sing diwenehake dening monitor.