Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo instalasi kit segel lan nggunakake kit segel

2022-02-25

(1) Aja nginstal ing arah sing salah lan ngrusak lambe. Yen ana bekas luka luwih saka 50μm ing lambe, bisa nyebabake bocor lenga sing jelas.
(2) Nyegah instalasi paksa. Ora bisa kalah karo Pethel, nanging nggunakake alat khusus kanggo mencet ring sealing menyang bolongan jog, lan banjur nggunakake silinder prasaja kanggo nglindhungi lambe liwat spline. Sadurunge instalasi, aplikasi sawetara lenga lubricating ing lambe kanggo nggampangake instalasi lan nyegah Burns sak operasi dhisikan. Pay manungsa waé kanggo ngresiki.
(3) Nyegah nggunakake telat. Urip layanan segel karet saka segel dinamis umume 3000-5000h, lan kit segel anyar kudu diganti ing wektu.
(4) Ukuran ring sealing panggantos kudu padha. Sampeyan kudu strictly tindakake syarat manual lan pilih ukuran sealing ring padha, digunakake syarat kayata compaction ora bisa dijamin.
(5) Aja nggunakake dering sealing lawas. Nalika nggunakake anyarkit segel, Sampeyan uga kudu kasebut kanthi teliti, mriksa kualitas lumahing kanggo mesthekake yen ora ana cacat kayata bolongan cilik, protrusions, retak lan grooves, lan iku wis kelenturan cekap sadurunge digunakake.
(6) Nalika nginstal, kabeh bagean saka sistem hydraulic kabuka kudu di resiki strictly pisanan, lan iku paling apik kanggo nggunakake pribadi khusus kanggo nyegah sudhut cetha saka logam saka scratching driji.
(7) Nalika nggantikit segel, strictly mriksa alur ring sealing, mbusak rereget, lan polish ngisor alur.

(8) Kanggo nyegah kebocoran lenga sing disebabake dening karusakan, kudu dioperasikake sesuai karo peraturan, lan ing wektu sing padha, mesin kasebut ora bisa kakehan wektu suwe utawa mbukak ing lingkungan sing rada angel.