Ngarep > Kabar > Warta industri

Kesalahan Umum Excavator Turbocharger

2022-02-26

kesalahan umum sakaexcavator turbocharger
1. Kurang daya
Priksa manawa panyaring udara lan saluran pipa ora ana alangan lan kondisi apik;
Priksa manawa sistem injeksi bahan bakar ing kondisi apik lan diatur kanthi bener;
Priksa sistem knalpot kanggo blockage utawa karusakan.
2. Swara ora normal
Priksa manawa pipa lan braket kasebut ngeculake utawa rusak, lan manawa sambungane apik;
Priksa intercooler kanggo bocor utawa retak.
3. Kakehan kumelun utawa konsumsi lenga
Priksa manawa panyaring udara diblokir;
Priksa manawa spesifikasi lenga mesin tundhuk karo rekomendasi pabrikan mobil;
Priksa manawa pipa discharge lenga lancar lan ora diblokir;
Priksa manawa tekanan ing crankcase mesin ora kakehan lan sistem crankshaft mesin bisa mlaku kanthi bener;
Priksa manawa selang lan fitting utuh.
4. Badan manca
Obyek cilik sing mlebu ing turbin utawa omah kompresor kanthi kacepetan dhuwur bisa nyebabake karusakan ing roda turbin, sing nyebabake ora seimbang.
5. Lack saka lubrication
Turbin kesel retak lan transfer materi amarga gesekan logam lan suhu dhuwur amarga sumber inlet sing diwatesi, panggonan gasket sing ora bener lan panggunaan gasket cair utawa pelumas kualitas sing kurang.
6. Noda lenga
Interval saluran lenga sing dawa utawa pangopènan sing ora apik bisa nyebabake karusakan ing sistem bantalan turbin amarga konsentrasi karbon sing dhuwur ing lenga. Sawise mrikso mesin, tembakan baja sing dilereni ing lenga bisa nyebabake karusakan bantalan.
7. Overspeed lan suhu dhuwur
Kerusakan turbin amarga kerja ing njaba paramèter desain utawa ing njaba spesifikasi pabrikan kendaraan. Masalah pangopènan, kegagalan mesin utawa upgrade kinerja sing ora sah bisa nyurung kecepatan turbin ngluwihi wates operasi, sing nyebabake kesel utawa kompresor lan roda turbin.
49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine