Ngarep > Kabar > Warta industri

Excavator Turbocharger Disassembly Langkah

2022-02-26

Excavator turbochargerlangkah disassembly
Disassembly:
1. Copot tabung ngedongkrak, banjur copot kabeh tabung nyambungake turbocharger.
Cathetan: Loosen bolt nyambungake saka pipo cooling, copot sawise draining, copot bagean ngisor ing cara sing padha, banjur copot pipa lenga. Sawise njabut saben pipo, manawa kanggo nutup bolongan lenga lan bolongan ing sisih blok silinder kanggo nyegah impurities saka ngetik. Copot bolt sing dipasang ing pipa knalpot lan turbocharger, lan copot turbocharger.
Cathetan: Copot turbocharger lan segel bolongan ing sisih manifold exhaust lan sisih pipa knalpot kanggo nyegah impurities mlebu.
Instal:
Nalika nginstal, waca urutan mbalikke disassembly.
Turbocharger - torsi tightening saka exhaust manifold, waca urutan mbalikke disassembly sak instalasi.
Cegahan
1. Sadurunge masang turbocharger, inject lenga anyar menyang turbocharger saka bolongan injeksi lenga, lan muter turbocharger dening tangan kanggo njaga bantalan jurnal lan bantalan tikaman ing negara lubricated.
2. Ngresiki pipa minyak, selang minyak, pipa pendingin lan selang pendingin, konfirmasi yen pipa ora rusak, lan ora ana impurities ing pipa. Nalika nginstal, priksa manawa ora ana bocor lenga, bocor udara utawa bocor banyu ing saben selang lan bagean sambungane.
3. Mesin cuci alus, O-ring, mesin cuci, lan liya-liyane kudu dadi produk anyar.
4. Wiwit bolts lan kacang turbocharger digawe saka baja tahan panas, aja nyampur karo bolts biasa nalika instalasi.
5. Aja nggunakake sealant kanggo nyegah pipo lenga lan hoses saka rusak lan tightening bagean ngeculke.
3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge