Ngarep > Kabar > Warta industri

Penyebab Kerusakan Supercharger Excavator (1)

2022-02-26

Alasan kanggo karusakan ingexcavator supercharger(1)
1. Lenga pelumas sing ora cukup utawa pasokan lenga telat
(1) Nalika kacepetan turbocharger lan beban mesin diesel mundhak, pasokan lenga saka lenga pelumas turbocharger uga kudu nambah, amarga nalika mesin diesel mlaku kanthi beban dhuwur lan kecepatan turbocharger dhuwur banget. , malah kanggo wektu cendhak. Pasokan lenga sing ora cukup kanggo bantalan turbocharger sajrone sawetara detik uga bakal nyebabake karusakan bantalan.
(2) Nalika ngganti Filter lenga lan lenga, isi Filter karo lenga resik ing advance. Nalika miwiti mesin diesel sawise owah-owahan, tetep kacepetan idling kanggo wektu sing cukup suwe sawise mesin diesel diwiwiti nganti tekanan lenga stabil sadurunge nyepetake. , Yen ora, bantalan turbocharger bisa rusak amarga kurang pelumas nalika wiwitan.
(3) Nalika mesin diesel ing
Nalika nggarap miring (beban parsial utawa operasi beban lengkap), yen level lenga sithik banget utawa udhara disedot, tekanan lenga bakal mudhun, lan sanajan sedhela bisa nyebabake supercharger rusak amarga ora ana pelumas. lenga.
2. Lebu njaba utawa endapan mlebu ing sistem pelumasan
Nyandhang lan karusakan ing bantalan turbocharger luwih serius tinimbang karusakan ing bantalan mesin diesel, amarga kacepetan turbocharger luwih dhuwur tinimbang kacepetan mesin diesel. Yen iki jenis karusakan occurs kanggo turbocharger, sabab saka rereget lenga kudu ketemu metu lan ngilangi, digunakake karusakan bakal kedaden malah yen supercharger anyar diganti, lan engine diesel bisa rusak yen develops. Nalika partikel rereget dicampur ing lenga cukup gedhe kanggo ngalangi peranganing lenga nang turbocharger, supercharger bisa rusak amarga lack of lenga pelumas.
Nalika ngganti Filter lenga lan lenga, sampel lenga ing mesin diesel bisa dijupuk kanggo analisis ing kahanan, kang bakal bantuan kanggo nyegah karusakan ing ndhuwur-kasebut; lenga kudu diganti miturut periode panggantos kasebut ing instruksi manual. Filter kudu ora ditambahi sembarang.
3. Oksidasi utawa rusak saka lenga lubricating
Nalika negara endhot lenga serius, iku uga bakal mengaruhi gesang engine diesel. Yaiku, gerakan rotary poros turbocharger bakal mbuwang lenga menyang tembok njero casing, lan sludge bakal nempel lan disimpen ing tembok njero casing. Sludge bakal dipanggang dadi coke hard amarga suhu dhuwur saka gas exhaust. Nalika coke peels mati, bantalan mburi turbin lan jurnal bakal rusak, lan segel lenga bakal bocor lenga sadurunge nyandhang.
314044 Engine Excavator Turbocharge Capacity 7150ccm