Ngarep > Kabar > Warta industri

Penyebab Kerusakan Supercharger Excavator (2)

2022-02-26

Alasan kanggo karusakan ingexcavator supercharger(2)
Yen bocor lenga ing mburi turbin saka turbocharger ketemu, iku perlu kanggo mriksa apa lenga bali pipo saka turbocharger lan pipa ventilasi mesin diesel diblokir. Turbocharger mung bisa digunakake sawise kesalahan kasebut diilangi.
Pembentukan celengan endhot disebabake oksidasi lan rusak lenga mesin diesel, lan panyebab dhasar oksidasi lan rusak lenga mesin yaiku overheating mesin diesel, akeh banget gas sing ngliwati piston lan tembok silinder, nyampur lenga diesel menyang lenga mesin, lan banyu cooling bocor menyang lenga mesin , Pilihan lenga ora bener lan gagal kanggo ngganti lenga ing watesan wektu diwènèhaké.
4. Materi manca njaba mlebu ing sistem intake utawa exhaust mesin diesel
Turbin lan impeller kompresor turbocharger muter kanthi kecepatan sing dhuwur banget. Sawise materi manca njaba lumebu ing intake lan exhaust sistem mesin diesel, impeller bakal rusak; obyek cilik (kayata endhepan) bakal erode impeller lan nyebabake Sudut panuntun angin saka agul-agul diganti; obyek gedhe lan atos bakal nyebabake lading pecah; obyek alus (kayata benang katun) bakal mbalek ing agul-agul marang arah rotasi impeller.
Yen ana barang manca sing mlebu lan impeller rusak lan kabeh supercharger rusak, mula kudu diganti kanthi lengkap. Biasane, karusakan ing impeller kompresor disebabake dening lembaran logam sing dipasang ing unsur panyaring udara utawa lebu sing mlebu ing pipa intake nalika unsur panyaring diganti, sing disedot dening kompresor. Yen unsur Filter ora diganti utawa pipe intake online ora tilar Lebu bisa terus ngrusak supercharger mentas diganti.
5. Suhu operasi dhuwur banget
Umumé, sumber panas sing nyebabake suhu kerja dadi dhuwur banget asale saka gas (gas exhaust) sing dibuwang dening mesin. Suhu gas exhaust sing gedhe banget bakal ngrusak supercharger langsung utawa ora langsung. Kerusakan langsung, yaiku, suhu dhuwur overheats casing penengah supercharger lan corrodes utawa deforms materi casing turbin; suhu gas exhaust gedhe banget uga bakal nimbulaké casing turbin kanggo retak.
6. Kerusakan ora langsung, yaiku, nalika suhu gas exhaust dhuwur banget, energi panas ekstra ing gas exhaust bakal nyepetake rakitan rotor turbocharger lan bisa luwih cepet tinimbang kecepatan desain, yen kedadeyan kasebut, kompresor impeller Bakal retak amarga siji utawa luwih bola-bali loading kaku dhuwur, turbin wheel uga retak amarga mundhut saka kekuatan materi ing suhu dhuwur lan nambah kacepetan turbin. Alasan sing bisa nyebabake kenaikan suhu gas exhaust yaiku: rasio udara-bahan bakar mesin sing salah, masalah wektu mesin, throttling gas exhaust, masalah sensor oksigen gas exhaust, utawa masalah karo sistem kontrol mesin liyane, lsp.
K418 Material 49179 - 02910 Excavator Turbocharge