Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo Panggunaan Turbocharger Excavator

2022-02-26

Pancegahan kanggo nggunakakeexcavator turbocharger
Karakteristik kerja saka turbocharger excavator yaiku bisa digunakake ing suhu dhuwur lan kahanan kacepetan dhuwur. Kanggo njamin operasi normal, prakara ing ngisor iki kudu digatekake:
(1) Kanggo supercharger sing mentas diaktifake utawa mung didandani, rotor kudu diuripake kanthi tangan sadurunge digunakake kanggo mriksa apa ana sluggishness lan swara ora normal; yen ana swara landhep sajrone karya, kudu langsung mandheg. Yen supercharger kedher, bisa disebabake karusakan ing impeller kompresor udara, bantalan utawa turbin impeller lan kudu diganti.
(2) Sampeyan perlu kanggo mesthekake yen intake udara saka kompresor resik, lan reresik saka Filter online kudu dikuwati. Aja ngidini barang manca mlebu kompresor lan turbin; nyegah bledug saka accumulating ing impeller, digunakake bakal nyuda efficiency saka kompresor. Tambah jumlah lenga tartamtu liwat pipa inlet lenga saka supercharger.
(3) Sampeyan kudu mesthekake yen turbocharger wis lubrication dipercaya, lenga lubricating kudu resik, meksa lenga kudu normal, suhu lenga ngirim ora dhuwur banget utawa kurang banget, joints pipe lenga kudu disegel, lan ana. kudu ora kedadean netes, lan supercharger kudu di resiki sadurunge digunakake. Lubrication (nambah jumlah tartamtu saka lenga liwat pipa inlet lenga supercharger).
(4) Suhu udara asupan turbin kudu dikontrol kanthi ketat. Mulane, sistem bahan bakar mesin diesel kudu diatur miturut peraturan, lan sumber bahan bakar ora kudu diganti sembarang.
(5) Operasi supercharger kudu kerep dipriksa; yen supercharger dianggo biasane, rotor turbocharger bisa terus kanggo wektu tartamtu sawise engine diesel wis mung mandheg.
(6) Saben pipa nyambungake kudu dirakit kanthi bener, ora bakal diganti kanthi sewenang-wenang nalika dismantling lan inspeksi, lan kudu njamin sambungan sing bisa dipercaya.
(7) Nalika mesin diesel diwiwiti, kudu dipesthekake yen supercharger wis lubricated; sadurunge mesin diesel mandegake, iku kudu mbukak ing kacepetan meneng kanggo 3 kanggo 5 menit, supaya lenga lubricating bisa njupuk adoh panas lan supaya kobong ring sealing utawa nyebabake prewangan mati lan prewangan. Cangkang kasebut cacat.
291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Standard Size