Ngarep > Kabar > Warta industri

Kinerja Gagal Katup Solenoid Pompa Hidrolik

2022-02-26

Kinerja sakapompa hidrolikgagal katup solenoid
Manifestasi utama yaiku: ora bisa mlebu banyu utawa terus mlebu banyu; ora bisa nampilake suhu banyu lan posisi banyu; ora bisa digunakake sawise daya ing, ora bisa dipateni lan ing. Amarga katup solenoid minangka komponen sing digunakake kanggo ngontrol asupan banyu saka mesin, yen rusak, bisa nyebabake kegagalan pasokan banyu utawa aliran banyu sing terus-terusan. Yen wis rusak, iku kudu diganti ing wektu supaya ora mengaruhi urip.
Pancegahan kanggo nggunakake katup solenoid
1. Tansah mriksa kinerja sealing sawijining. Karusakan lan tuwa bisa mengaruhi sealing. Sawise sealing wis weakened, iku bakal mengaruhi nggunakake normal saka mesin. Segel umume duwe segel keras lan segel alus. Kita bisa ngrungokake miring nalika lagi digunakake, lan ndeleng apa ana swara udhara bocor. Yen sampeyan ora bisa ngadili, sampeyan uga bisa nyoba nganggo banyu sabun. Yen ana bocor udara, gelembung bakal katon. Yen bocor udhara dikonfirmasi, segel bisa diganti.
2. Lingkungan kerja uga kudu dianggep nalika milih peralatan. Yen ana ing papan sing bakal ana reaksi kimia sing gedhe, peralatan tahan karat kudu luwih disenengi. Iki amarga peralatan beda duwe ciri dhewe. Aja nyampur. Yen ora, iku uga bakal mengaruhi urip layanan. Sampeyan kudu diinstal kanthi bener. Arah instalasi sing cocog karo panah kudu konsisten karo arah medium, lan ora ana prabédan tekanan sing mbalikke, supaya ora gagal diwiwiti kanthi normal.
3. Supaya njero pipa tetep resik, ora ana barang sing atos lan impurities liyane, yen mesin bakal macet lan ora bisa digunakake. Sampeyan bisa nginstal filter ing ngarep mesin, sing bakal luwih gampang. Tegangan uga kudu diwenehi perhatian kanggo mesthekake yen voltase stabil sajrone operasi. Yen ora stabil, langkah-langkah stabilisasi voltase bisa ditindakake.
1G925 - 60011 Flexible excavator flameout switch