Ngarep > Kabar > Warta industri

Alesan Kenapa Excavator Obah Alon (1)

2022-02-26

Alasan kenapa ingpenggalimlaku alon-alon (1)
Apa sampeyan pemilik penggali utawa sopir, sampeyan kabeh penginpenggalidadi kebak daya nalika nyambut gawe. Nanging, sawetara wong ujar manawa sawise nggarap sawetara wektu, penggali dadi alon banget, sing ora mung mengaruhi swasana kerja operator, nanging uga nundha wektu konstruksi lan mengaruhi bathi. Tumindak alon saka penggali nuduhake fénoména sing penggali mameraken lumampah alon utawa ngowahi kacepetan nalika penggali operasi utawa operasi rotasi.
1. Alon tumindak tunggal
Dianggep kacepetan relatif alon nalika ngoperasikake siji operasi kayata mlaku-mlaku, ngowahi, ngangkat lengen gedhe, lan narik ember.
1. Kerugian saka bagean dhewe
Yaiku, kinerja bagean obah dhewe kurang utawa kinerja kurang sajrone proses implementasine, utawa tekanan katup safety komponen sing gegandhengan kurang banget. Yen ora normal, sawise nemtokake titik fault, mungkasi pangopènan lan pembuangan.
2. Kakurangan proses konduksi
Tegese, ana cacat ing proses transmisi perintah, sing ngalangi transmisi sinyal perintah. Ing jalur iki, sampeyan bisa fokus mriksa pompa, sensor tekanan lan katup multi-arah kanggo ndeleng manawa ana kekurangan.
3. Kekurangan Sistem Operasi
Yaiku, ingpenggali's printah sistem ngirim cendhak, asil ing kasekengan sinyal kanggo dikirim. Kahanan iki umume luwih rumit lan mbutuhake pandhuan pangopènan profesional. Operator utawa personel pangopènan bisa mriksa kanthi teliti apa sirkuit lenga pilot sing cocog lan sirkuit lenga tutup solenoid rusak.