Ngarep > Kabar > Warta industri

Alasan kanggo gerakan alon saka Excavator

2022-02-26

Alasan kanggo gerakan alon sakapenggali
1. Sistem hidrolik
Sistem hidrolik minangka salah sawijining sistem tenaga penggali. Yen penggali gerakane alon, iku kudu dicenthang apa sistem hydraulic bisa maintained ing wektu, lan lenga hydraulic bisa diganti nalika bisa ditolak. Lenga hidraulik sing lawas ora mung bakal mengaruhi efek kerja penggali, nanging uga ngrusak sirkuit minyak hidrolik lan komponen hidrolik.penggali. Ing wektu sing padha, sampeyan uga kudu mriksa apa sirkuit lenga hidraulik lan unsur Filter bali lenga diblokir. Yen mangkono, sirkuit lenga kudu di resiki, lan bagean kudu diganti ing kasus serius.
2. Daya inisiator kurang banget
Inisiator uga minangka salah sawijining sistem tenaga listrikpenggali. Daya output saka inisiator banget kurang, lan lack of daya bakal mimpin kanggo daya output kurang, lan banjur ingpenggalibakal kios, nggawe penggali mindhah alon. Kajaba iku, mriksa engine kanggo kumelun ireng. Yen injektor bahan bakar wis rusak banget, iku uga bakal nimbulaké daya engine mudhun lan penggali kanggo obah alon.
3. Pompa hidrolik
Kekurangan output pompa hidrolik uga bisa nyebabake penggali alon-alon. Iki minangka salah sawijining kekurangan transmisi sistem hidrolik. Operator bisa mlebu sistem diagnosis layanan kanggo nindakake tes tekanan sing cocog kanggo ndeleng manawa anapenggaligerakane alon amarga lack of aliran output saka pump hydraulic.
Mesin kadhemen normal, mesin anget alon
Nalika mesin kadhemen penggali bisa digunakake kanthi normal, nanging mesin panas alon, sampeyan kudu mriksa:
1. Priksa lenga
Priksa manawa bahan bakar sing digunakake memenuhi syaratpenggali. Yen bahan bakar wis suwe ora diganti, utawa lenga reged banget, kudu ngganti bahan bakar. Ing wektu sing padha, yen Kripik tembaga ditempelake ing Filter welingan lenga, iku bakal ngeruk pump utama lan nimbulaké nyandhang. Ing wektu iki, saringan kudu di resiki.
2. Unsur panyaring diblokir
Pemblokiran unsur panyaring bakal nyebabake sirkuit lenga dadi ora lancar. Mulane, nalika mriksa, perlu kanggo mriksa apa unsur Filter pilot, unsur Filter bali lenga lan unsur Filter nyedhot lenga diblokir. Yen unsur panyaring diblokir, perlu kanggo mbusak bahan penyumbatan, lan ing kasus sing abot, unsur panyaring kudu diganti.
3. Kondisioner pompa utama

Amarga umume pakaryan saben dina penggali ngurusi lemah, piston kondisioner pompa utama gampang diwarnai karo lenga, sing nyebabake piston diblokir, tekanan pompa pompa utama suda, lan daya output suda, kang ndadekake penggali obah alon. Mulane, sak pangopènan saben dina sakapenggali, perlu kanggo mbusak reregetan lenga ing macem-macem bagean.

4. Tumindak alon saka penggali iku bener sinyal kanggo driver lan pemilik. Nalika tumindak alon, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, mriksa shortcomings saka penggali. Mrikso saka aspèk iki, supaya Panjenenganpenggalibisa bali menyang "enom" sanalika bisa.