Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan Sawise Ngganti Pompa Hidrolik Excavator

2022-02-26

Pancegahan sawise ngganti pump hydraulic sakapenggali
(1) Pay manungsa waé menyang Nilai tampilan saka kelas counter
Neliti nilai tampilan gauge tekanan sirkuit hidrolik, sinyal saklar tekanan lan fenomena osilasi lan stabilitas liyane sawayah-wayah, supaya bisa ngerteni apa sirkuit hidrolik normal utawa ora sanalika bisa.
(2) Neliti owah-owahan ing suhu lenga
Pay manungsa waé kanggo mriksa owah-owahan saka suhu lenga paling dhuwur lan paling, lan temokake hubungan antarane suhu lenga lan suhu lingkungan njaba, supaya minangka kanggo ngerti apa kapasitas adhem lan kapasitas tank panyimpenan lenga kompatibel karo kahanan lingkungan lan kahanan operasi, lan bentet saka sistem cooling bisa ngilangi. Tilak kanggo tindakake.
(3) Aja nambah beban langsung sawise pompa hidrolik diwiwiti
Sawise pompa hidrolik diwiwiti, kudu idling tanpa beban kanggo sawetara wektu. Utamané nalika suhu banget kurang, iku kudu liwat proses anget-up kanggo nggawe sirkuit hydraulic circulate biasane lan nambah wis mbukak, lan konfirmasi kondisi apa.
(4) Nggatekake panemune fenomena ora normal kapan wae
Swara sing ora normal, osilasi, utawa sinyal sing ora normal ing sistem ngawasi kudu duwe alasan. Nalika kedadean abnormal ketemu, langsung golek diagram sirkuit, tindakake diagram kanggo mangerteni, lan ati-ati kanggo neliti apa kedadean abnormal disebabake fault sak wentoro. Evaluasi apa parkir dibutuhake. Contone, tekanan, beban, suhu, wektu, wiwitan, wektu mandheg kabeh ngemot alasan kenapa fenomena abnormal bisa kedadeyan.
(5) Pay manungsa waé kanggo operasi saka mesin
Perencanaan sirkuit hidraulik sing ora bener utawa manufaktur komponen sing ora apik ora gampang ditemokake ing tahap wiwitan panggunaan, mula perhatian khusus kudu dibayar kanggo tumindak sing katon ing macem-macem kahanan operasi.
(6) Pay manungsa waé menyang gangguan saka pump hydraulic
Pompa hidraulik anyar ora nganggo awal lan gampang kena pengaruh gelembung udara lan bledug, kelancaran ing suhu dhuwur utawa kahanan operasi sing kakehan, sing bakal nyebabake akibat sing ora becik lan nggawe pompa hidrolik ora kena pengaruh.
(7) Priksa pangowahan lenga hidrolik kanthi rutin
Priksa lan analisa rusak, discoloration lan owah-owahan ing tingkat polusi lenga hydraulic saben siji utawa rong sasi kanggo mesthekake operasi normal saka transmisi hydraulic.
(8) Pay manungsa waé menyang imbuhan ing saben tutup
Kanthi ngerti panggunaan katup kontrol tekanan, katup kontrol aliran lan katup kontrol arah, lan mbayar manungsa waé khusus kanggo sawetara imbuhan lan watesan, yen kasalahan pangaturan ora mung bakal ngrusak mesin, nanging uga nuduhke ancaman kanggo safety.
(9) Priksa kahanan saringan
Filter ing sirkuit kudu dijupuk metu ajeg, lan kondisi layar Filter lan rereget adsorbed ing net kudu dicenthang, lan kualitas, jumlah lan ukuran kudu analisa. Kanthi cara iki, tingkat polusi ing sirkuit bisa diselidiki, lan ingpenggaliaksesoris malah bisa deduce sumber polusi adhedhasar iki. Panggonan.
(10) Pay manungsa waé menyang bocor bagean pipa
Apa pipa peralatan hidrolik apik utawa ora bisa dideleng sawise digunakake kanggo sawetara wektu, priksa manawa ana bocor lenga lan apa pipa kasebut longgar.
(11) Pay manungsa waé kanggo kahanan apa ing telung sasi mesin anyar digunakake
Sajrone wektu kerja mesin anyar, sampeyan kudu nguwasani kahanan kerja, mriksa pangopènan bagian-bagian mesin, apa sekrup longgar, apa suhu lenga mundhak ora normal, apa lenga hidrolik cepet rusak, lan apa kahanan operasi ketemu. pranatan, lsp.