Ngarep > Kabar > Warta industri

Alasan kanggo gangguan saka katup relief

2022-03-01

Alasan kanggo gangguan saka katup relief


Katup relief Katup kebanjiran rawan kanggo gangguan frekuensi dhuwur, sing utamane disebabake dening kinerja katup pilot sing ora stabil, yaiku, gangguan sing diasilake dening osilasi frekuensi dhuwur saka tekanan ing kamar ngarep katup pilot sing disebabake. dening geter hawa. Alasan utama yaiku.

1. Air dicampur ing lenga, lan cavitation dibentuk ing rongga ngarep katup pilot, sing nyebabake gangguan frekuensi dhuwur. Ing wektu iki, udhara kudu kesel ing wektu lan udhara njaba kudu dicegah mlebu maneh.

2. Katup jarum akeh banget amarga kerep dibukak nalika digunakake, saengga permukaan kerucut tutup jarum lan kursi tutup ora bisa dipasang kanthi rapet, nyebabake aliran pilot sing ora stabil, fluktuasi tekanan lan gangguan. Ing wektu iki, kudu didandani utawa diganti ing wektu.

3. Fungsi pangaturan tekanan saka katup pilot ora stabil amarga deformasi kesel saka spring, sing ndadekake tekanan fluktuasi banget lan nyebabake gangguan. Ing wektu iki, spring kudu diganti.