Ngarep > Kabar > Warta industri

Alasan lan solusi kanggo swara camshafts excavator

2022-03-02

Alasan lan solusi kanggo swara camshafts excavator


Fenomena gangguan camshaft ing mesin excavator yaiku: 1. Nalika mesin diesel ing kacepetan medium, ana swara abot saka sisih camshaft blok silinder; ing kacepetan dhuwur, swara semrawut; 2. Nalika silinder siji dipotong, swara tetep ora owah; 3, Ana geter cedhak bantalan camshaft.

Alasan kanggo kegagalan yaiku: 1. Reresik antarane bantalan camshaft lan jurnal gedhe banget lan longgar; 2. The camshaft prewangan ngeculke utawa prewangan alloy ablated, peeled mati utawa rusak banget; 3. Reresik sumbu camshaft gedhe banget utawa mlengkung camshaft.

Diagnosis lan pengecualian: 1. Gunakake stetoskop ing silinder kanggo auskultasi mesin diesel kanthi kacepetan kanthi swara paling kuat. Yen swara kasebut kuwat lan diiringi geter, bisa didiagnosa minangka gangguan.

2. Ora ana owah-owahan ing swara saka test cut-off lenga, lan katup throttle bisa diganti alon. Yen swara meneng cetha, swara ketok ing kacepetan medium, lan owah-owahan swara saka keruwetan kanggo weakened ing kacepetan dhuwur, bisa didiagnosis reresik sumbu camshaft gedhe banget utawa prewangan ngeculke.