Ngarep > Kabar > Warta industri

Prinsip kerja injektor, komposisi, jinis tumindak, cara instalasi lan inspeksi

2022-03-04

Cara kerjane injektor

Injektor bahan bakar sejatine minangka katup solenoid, muncunge madhep katup intake (injeksi multi-titik metu saka silinder), lan buntute disambungake menyang pipa distribusi bahan bakar.

Bahan bakar asalé saka sirkuit lenga tekanan dhuwur, mili menyang injektor bahan bakar liwat saluran, lan mili menyang kamar kontrol liwat orifice. Kamar kontrol disambungake menyang sirkuit bahan bakar liwat bolongan saluran minyak sing dikontrol dening katup solenoid. Nalika bolongan saluran lenga ditutup, tekanan hidrolik sing tumindak ing piston kontrol katup jarum ngluwihi kekuwatane ing permukaan bantalan tekanan katup jarum injektor. Akibaté, katup jarum dipeksa menyang kursi tutup lan ngisolasi lan nutup saluran tekanan dhuwur saka ruang pembakaran.

Nalika katup solenoid saka injektor bahan bakar diaktifake, bolongan saluran lenga dibukak, sing nyebabake tekanan ing kamar kontrol mudhun. Akibaté, tekanan hidrolik ing piston uga mudhun. Sawise tekanan hidrolik mudhun ing ngisor tekanan sing tumindak ing bantalan jarum nozzle Tekanan ing permukaan tekanan, tutup jarum dibukak, lan bahan bakar disuntikake menyang ruang pembakaran liwat bolongan nozzle. Jumlah injeksi bahan bakar ditemtokake dening jembar pulsa listrik; lebar pulsa = durasi injeksi bahan bakar = jumlah injeksi bahan bakar

Injector kudu nyukupi syarat saka macem-macem jinis kamar pembakaran kanggo karakteristik injeksi. Umumé, injeksi kudu duwe jarak penetrasi tartamtu lan sudut kerucut semprotan, uga kualitas atomisasi sing apik, lan ora kudu kedadeyan ing mburi injeksi. Fenomena drip.

Lima komponen saka injector

Injector utamane kasusun saka perakitan elektromagnet, perakitan armature, rakitan katup, awak injektor lan nozzle coupler.

1. Komponen elektromagnetik

Iki kasusun saka gulungan, inti, kamar, konektor listrik, lan tutup sing ketat. Iku bakal generate pasukan elektromagnetik nalika iku energized, narik kawigaten plate armature kanggo mindhah munggah, lan ngontrol tutup jarum muncung.

2. Rakitan armature

Iku kasusun saka inti armature, cakram armature, guide armature, gasket buffer, bal katup, jog support, etc. Iku gerakane munggah lan mudhun ing tumindak pasukan elektromagnetik, lan iku salah siji saka komponen kontrol sing kontrol apa injector wis sprayed. utawa ora.

3. Komponen katup

Iku kasusun saka rong bagéan, jog tutup lan tutup werni, lan longkangan antarane loro mung 3 kanggo 6 microns. Déwan katup minangka salah sawijining bagéan obah utama sing ngontrol bali bahan bakar saka injektor.

4. Badan injektor

Awak injector nduweni saluran minyak tekanan dhuwur lan rendah lan minangka komponen bantalan tekanan utama.

5. Kelengkapan pelumas