Ngarep > Kabar > Warta industri

Excavator lifter sawetara katup solenoid

2022-03-06

Klasifikasi katup solenoid.


Katup solenoida dipérang dadi telung kategori ing prinsip:

1. Langsung tumindak tutup solenoid: Nalika energized, kumparan solenoid ngasilake pasukan elektromagnetik kanggo ngangkat anggota nutup saka jog tutup, lan tutup mbukak; nalika daya mati, pasukan elektromagnetik ilang, spring mekso anggota nutup ing jog tutup, lan tutup tutup.

2. Step-by-step langsung-tumindak solenoid valve: Iku kombinasi langsung-tumindak lan pilot-dilakokno jinis. Nalika ora ana prabédan meksa antarane welingan lan stopkontak, sawise daya diuripake, pasukan elektromagnetik langsung nyurung tutup pilot lan tutup tutup bagean utama munggah ing siji. Angkat, tutup mbukak.

3. Pilot solenoid valve: Nalika electrified, pasukan elektromagnetik mbukak bolongan pilot, meksa saka kamar ndhuwur irungnya kanthi cepet, lan prabédan meksa antarane sisih ndhuwur lan ngisor kawangun watara unsur nutup, lan meksa adi nyurung unsur nutup. kanggo mindhah munggah, lan tutup mbukak;

Nalika daya mati, pasukan spring nutup bolongan pilot, meksa welingan liwat bolongan bypass cepet mbentuk prabédan tekanan watara anggota nutup tutup, lan meksa adi nyurung anggota nutup kanggo mindhah mudhun kanggo nutup tutup.