Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye carane ngganti pompa gear spare excavator Volvo?

2022-03-08

Bagian pompa gear excavator Volvo minangka salah sawijining bagean penting saka excavator. Pompa gear kudu dipasang kanthi bener kanggo mesthekake karya excavator sing normal lan efisien. Syarat kanggo pompa gear ing instalasi yaiku:


Pambuka aksesoris pompa gear excavator Volvo:


1. Poros nyopir pump ora diijini kanggo metokake pasukan radial lan pasukan aksial. Contone, nalika nginstal sambungan, dawa lengen spline ora bisa ngluwihi dawa efektif spline saka poros drive pump.

2. Ing dhuwur nyedhot lenga saka pump ora luwih saka 0.5m, lan diameteripun saka pipo welingan lenga kudu njamin tingkat aliran 2m / s. Supaya pipa inlet lenga lan flange pompa bebas saka bocor udara.

3. Coaxiality instalasi antarane poros nyopir saka pump lan poros output saka penggerak Perdana ora bakal luwih saka 0.05mm, lan perpendicularity antarane bidang instalasi saka support pump lan mandeg ora bakal luwih saka 0.05mm.
Volvo Excavator Gear Pump Parts Panggantos

Langkah-langkah panggantos bagean pompa gear excavator Volvo


1. Gunakake alat khusus kanggo ngumpul lan mbongkar pompa gear supaya ora rusak. Pompa gear kudu dicocogake karo silinder sing cocog lan alur dering, lan ora ana kebingungan. Priksa manawa kanggo mriksa kelenturan lan bocor cahya miturut peraturan asli, lan calibrate ing wektu sing padha macem-macem kesenjangan.

2. Pasang pompa pindah miturut struktur, wangun, arah amba ilang lan urutan diwènèhaké. Urutan ora bisa dibalèkaké kanggo ngindhari instalasi mbalikke. Sadurunge piston pump gear dipasang ing silinder, posisi saben port ring disebarake kanthi rata miturut keliling piston. Nyegah kebocoran udara lan saluran minyak.
Volvo Excavator Gear Pump Parts Panggantos

3. Ing posisi bukaan pump gear, yen ana 4 ring piston, bukaan saka dering pisanan lan kaloro kudu 45 derajat saka garis tengah pump gear, lan ing wektu sing padha staggered dening 180 derajat saka saben. liyane. Ing kasus pompa gear 3 saluran, garis tengah pin piston lan bukaan dering pisanan kudu mbentuk sudut 30 derajat, lan saben dering kudu dipisahake kanthi 120.

4. Clamp ring pump gear karo hoop digawe saka sheet wesi, banjur tutul ndhuwur gear pump entheng karo Pethel kayu kanggo nuntun menyang silinder.

Singkatnya, pompa gear kudu dipasang sesuai karo syarat sing ditemtokake, lan mesin kasebut kudu dijaga kanthi rutin, supaya penggali bisa luwih apik ngladeni wong.