Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa bedane mesin ekskavator lan mesin mobil?

2022-03-09

Apa bedane mesin ekskavator lan mesin mobil? Iku katon padha, padha bisa digunakake interchangeably? Akeh kanca mesin sing luwih kasengsem ing masalah iki, mula ayo padha ngrembug dina iki. Umumé, amarga lingkungan lan kahanan panggunaan sing beda, prinsip operasi mesin mobil lan mesin mesin konstruksi (disebut mesin industri) beda. Mesin Penggali:
Excavator kudu mlaku terus-terusan nalika digunakake, lan uga kudu ngatasi macem-macem kahanan darurat sing rumit, nanging ora mbutuhake kacepetan dhuwur.
Mesin kerja mbutuhake kahanan operasi daya sing luwih terus-terusan lan terus-terusan, lan mbutuhake keandalan operasi sing terus-terusan: kinerja akselerasi ora dhuwur, lan kabeh kahanan operasi kanthi kacepetan dhuwur (loader lan kendaraan relatif khusus, lan ana akeh akselerasi lan deceleration. kahanan. ) amarga ora ana mobil
Mesin bisa digawe adhem dening angin, lan nduweni syarat dhuwur kanggo kinerja cooling lan syarat kurang kanggo emisi. mesin mobil:
Ing urip saben dina, syarat mobil garing kudu cepet, stabil, lan bisa ngatasi kahanan dalan sing atos ing wektu sing cendhak: Kajaba iku, kahanan pendinginan mesin mobil luwih rumit, lan kudu ngadhepi munggah gunung kanthi jarak sing adoh. lan downhill, lan duwe syarat kanggo emisi lan gangguan. luwih kenceng

Nduwe syarat dhuwur kanggo panggunaan ekonomi. Mulane, kanggo mesin kendaraan, kita mbutuhake karakteristik akselerasi apik, daya cadangan gedhe, kurva torsi curam, lan torsi cadangan gedhe.


Miturut kahanan kerja lan syarat panggunaan mesin ing ndhuwur, rong jinis mesin kasebut duwe ciri sing beda.
1, kacepetan kalibrasi beda
Kacepetan kalibrasi mesin mobil dhuwur, amarga mesin mobil ora kerep mlaku ing wilayah kacepetan dhuwur kanggo wektu sing suwe, dene mesin industri kudu kerep mlaku ing wilayah kacepetan dhuwur;
2. Kontrol gubernur beda
Daya tahan mobil bisa ditebak, kayata: dalan ala, lereng sing curam, lsp; lan owah-owahan beban excavator ora bisa diprediksi ing pirang-pirang kasus, kayata penggalian, ora mungkin ngerti apa geologi lemah utawa kondisi lemah, mula mesin excavator ora bisa diprediksi. Gunakake kontrol gubernur kacepetan lengkap.
Mulane, ing kontrol gubernur mekanik pompa minyak tradisional, mesin kendaraan dikontrol dening gubernur rong tahap, nalika mesin dikontrol dening gubernur lengkap. Sanajan respon akselerasi ora fleksibel kaya gubernur rong kutub, mesin kasebut nduweni kemampuan kanggo ngatasi gaya positif. senior loro tingkat
gubernur.
3. syarat nyuda gangguan beda
Mesin mobil duwe syarat sing luwih dhuwur babagan gulung garing. Kanggo swara garing, mesin mobil asring bisa ditulis ing muffling emisi knalpot lan shielding swara kanggo ngurangi emisi saka ngombé swara. Anggere swara ora ngluwihi standar ing bagean tartamtu, iku bisa pass acceptance.
Mesin excavator ora duwe syarat sing ketat babagan iki, lan kanthi swara kebangkrutan lan kebangkrutan, mung bisa kerja keras!
4. syarat bobot beda saka mesin
Kanggo rasio daya lan bobot mesin garing, mobil mbutuhake nyopir sing lancar lan entheng, mula mesin kendaraan mbutuhake bobot entheng kanggo nyuda bobot mobil lan nyuda konsumsi bahan bakar.
Nanging, excavator ora duwe syarat dhuwur ing titik iki amarga dikarepake karya, lan kadhangkala malah perlu kanggo nambah counterweight.