Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa sampeyan ngerti yen pompa banyu excavator nyebabake kegagalan suhu banyu dhuwur?

2022-03-10

Excavator paling rentan kanggo gagal suhu banyu dhuwur. Kepiye cara mriksa apa pompa banyu excavator bisa digunakake? Copot termostat, nguripake geni, mbukak ing kacepetan nganggur lan kacepetan dhuwur bola-bali, pencet pipa banyu kanggo ndeleng yen ana banyu liwat pipa banyu, yen pipa banyu hard, tegese tekanan normal, banjur mbukak tutup tank banyu kanggo mirsani apa kacepetan aliran banyu iku normal. Apa sing kudu ditindakake yen pompa banyu bocor? Bukak tutup ndhuwur, disassemble ring Watesan banyu penggemar, mriksa nang sabuk pump banyu, mbukak piring ngisor wajan lenga, lan konfirmasi lokasi bocor tartamtu. Yen segel lenga pompa banyu lan bantalan pompa banyu rusak, bisa diganti langsung.


Pompa ora bocor? Ora saluran ing pompa. Yen sampeyan perlu kanggo saluran, sampeyan bisa mbukak ngalih saluran ing tank banyu kanggo saluran. Kajaba iku, ana plug saluran (kuning) ing blok mesin, sing bisa dibukak kanggo draining. Carane ngganti pompa banyu? Loosen bolts lan copot pump banyu lawas; nggunakake scraper kanggo mbusak rereget ing lumahing peserta saka pump banyu lan pamblokiran silinder lan degrease, lan banjur aplikasi sealant Cairan ing pump banyu Wigati: sealant kudu Applied roto-roto tanpa breakage, lan jembaré aplikasi punika 2- 3mm , Aplikasi sealant kanggo 20 menit lan banjur nginstal pump banyu. Alur ing permukaan flange pompa banyu uga kudu diisi sealant. Selarasake pin posisi blok silinder lan pasang pompa banyu. PS: Nalika nginstal pump banyu, dianjurake kanggo nggunakake bolt guide kanggo nyegah dislocation saka sealant Cairan.


Fungsi lan struktur pompa banyu excavator Fungsi pompa banyu yaiku kanggo meksa banyu sing adhem, supaya banyu adhem bisa sirkulasi ing sistem pendingin. Pompa banyu sentrifugal akeh digunakake ing mesin mobil, sing kasusun saka casing pompa banyu, shaft pompa banyu, impeller, lan pipa inlet lan outlet. Mode transmisi pompa banyu yaiku transmisi gear, lan kecepatan pompa banyu 1,5 kaping kacepetan mesin diesel. Bagian instalasi lan pangopènan pompa banyu. Prinsip kerja Nalika impeller pompa banyu muter, coolant ing pompa banyu didorong dening impeller kanggo muter bebarengan, lan dibuwang menyang pinggir casing pompa banyu miturut aksi gaya sentrifugal, banjur dipencet menyang mesin liwat pipa stopkontak ing casing sing tangensial kanggo impeller. nang jaket banyu. Ing wektu sing padha, tekanan ing tengah impeller mudhun; coolant ing radiator disedot menyang growong pump liwat pipe welingan banyu, supaya coolant ing kabeh sistem cooling circulates.