Ngarep > Kabar > Warta industri

Napa suhu banyu excavator dhuwur banget?

2022-03-11

1. Excavator operate ing lingkungan atos kabeh babak taun, lan iku pesti sing jumlah gedhe saka lebu lan bledug bakal tiba ing sakcedhake engine, supaya pengawasan biasa lan reresik saka lebu sak mesin bisa bantuan nyuda suhu banyu saka mesin.

2. Apa penggemar cooling bisa digunakake normal, iku uga perlu kanggo mriksa apa sabuk transmisi ngeculke. Yen sabuk transmisi banget longgar utawa nyenyet, suhu banyu bakal munggah kanthi cepet.

3. Apa ana lebu ing ngarep cooler sing ngalangi gerakan hawa adhem? Kakehan lenga ing lumahing mesin uga bakal mengaruhi cooling.

4. Yen volume banyu cilik banget, bisa uga ana tandha bocor ing tangki banyu. Iki minangka operasi pangopènan saben dina. Yen suhu banyu dhuwur, priksa manawa sirkulasi banyu normal. Cara kanggo mriksa yaiku ndemek pipa banyu ndhuwur lan ngisor radiator. Yen jarak suhu luwih gedhe, priksa manawa pompa banyu ora bisa digunakake kanthi bener utawa termostat ora bisa diuripake.