Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa kesalahane katup multi-cara aksesoris excavator?

2022-03-14

Katup multi-cara excavator kadhangkala gagal diwiwiti utawa angel diwiwiti, sing bakal langsung mengaruhi operasi normal mesin lan nyebabake keterlambatan proyek. Dadi, apa kesalahane katup multi-cara umum?

Kesalahan utama katup multi-arah excavator yaiku:

1. Sistem listrik rusak lan daya baterei ora cukup. Ing wektu iki, baterei kudu diisi ing wektu, tingkat Cairan baterei kudu dicenthang, lan elektrolit kudu replenished kanggo dhuwur tartamtu ing wektu. Yen ditemokake yen baterei wis tuwa lan ora diisi daya, baterei kudu diganti, lan ing wektu sing padha, mbayar manungsa waé kanggo pangopènan baterei saben dina, lan aja nganti baterei kerep kehabisan daya.

2. Rintangan udara saka sirkuit lenga tekanan rendah, miturut nyedhot pompa transfer bahan bakar utawa pompa injeksi bahan bakar, bahan bakar dikirim saka tangki bahan bakar menyang pompa tekanan dhuwur liwat sirkuit lenga tekanan rendah. Yen sirkuit lenga tekanan rendah ora ditutup kanthi rapet, utawa tingkat lenga ing tangki bahan bakar sithik banget, lan kendaraan diparkir lan didorong ing miring, udhara bakal entuk kesempatan kanggo mlebu sirkuit minyak; yen suhu dhuwur, bahan bakar bakal nguap, sing uga bakal mbentuk resistensi udara ing sirkuit lenga tekanan rendah, nyebabake mesin bisa digunakake. Ora stabil, mati otomatis utawa mesin ora bisa diwiwiti.

3. Bagean umum saka blockage sirkuit lenga utamané kalebu pipa nyedhot lenga ing tank bahan bakar, layar Filter, Filter diesel, bolongan ventilasi tutup tank bahan bakar, etc. Masalah utama nyebabake blockage saka sirkuit lenga. yaiku injeksi lenga diesel substandard, utawa kontaminasi impurities sajrone proses ngisi bahan bakar. Tombol kanggo Nyegah iku kanggo mesthekake kebersihan lenga diesel lan sealing saka sirkuit lenga, nindakake pangopènan biasa ing sirkuit lenga, ngiyataken reresik lan pangopènan Filter diesel, ngresiki utawa ngganti unsur Filter ing wektu, ngresiki tank bahan bakar ing wektu miturut kondisi lingkungan operasi, lan rampung mbusak ngisor tank bahan bakar. Sludge lan Kelembapan.

Katup multi-cara minangka salah sawijining komponen sing paling penting ing excavator. Panggunaan mesin saben dina kudu dijaga kanthi bener supaya ora gagal.