Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Motor Aktuator Kab > OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor
OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor
  • OEM TA2-1048-036 24V Actuator MotorOEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor
  • OEM TA2-1048-036 24V Actuator MotorOEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor
  • OEM TA2-1048-036 24V Actuator MotorOEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor
  • OEM TA2-1048-036 24V Actuator MotorOEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor

OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor

Kanthi spesifikasi lengkap, awet,KOVAX khusus ing OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor suwene 10 taun,meliputi sebagian besar pasar global. We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.We Sincerely ngarep-arep kanggo duwe long-term kerjasama karo sampeyan kabeh ing basis saka keuntungan bebarengan lan pembangunan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor

 

1. Pengenalan produk

OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor minangka piranti sing nggunakake wujud daya kanggo ngowahi sinyal kontrol dadi gerakan mekanik. Saka kunci lawang listrik ing mobil, menyang aileron ing pesawat, aktuator ana ing saubengé.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

TA2 - 1048 - 036 / TA2 - 1 048 - 001

Nomer Part

TA2 - 1048 - 036 / TA2 - 1 048 - 001

Bahan

Baja tahan karat

Tipe Drive

Penggerak Pembakaran Internal

kasedhiyan

ing Simpenan

Tegangan

24V

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor kanggo ngoperasikake katup, dampers, kopling cairan, lan piranti liyane sing digunakake ing kontrol proses industri. Aktuator industri bisa nggunakake udara, cairan hidrolik, utawa listrik kanggo daya motif. Iki diarani pneumatik, elektro-hidrolik, utawa aktuator listrik.

 

4. Detail Produk

1. OEM TA2-1048-036 24V Actuator Motor rega Competitive.

2. Kualitas dhuwur dijamin: 6 sasi.

3.Specializing ing bagean engine kanggo luwih saka 10 taun.

4. Ngirit wektu, ngirit Dhuwit.

5. Solusi siji mandeg kanggo spare parts excavator.



Panas Tags: OEM TA2-1048-036 Motor Aktuator 24V, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.