Ngarep > Produk > Sensor Tekanan Excavator > Sensor Tekanan Oli

Sensor Tekanan Oli Panyedhiya

Guangzhou Jianleshun co., Ltd. minangka salah sawijining pabrik lan panyedhiya bagean excavator. Kita fokus ing sensor tekanan lenga, motor throttle, turbocharger, katup solenoid lan aksesoris liyane sajrone 10 taun, kanthi fasilitas tes sing dilengkapi lan pasukan teknis sing kuwat, kualitas lan layanan sing apik, produk sing diekspor menyang luwih saka 30 negara.

Sensor tekanan lenga minangka faktor penting kanggo umur dawa mesin pembakaran internal. Kanthi sistem pelumasan sing dipeksa, lenga dijupuk dening pompa minyak pamindahan positif lan dipeksa liwat galeri minyak (passageways) menyang bantalan, kayata bantalan utama, bantalan mburi gedhe lan bantalan camshaft utawa bantalan poros keseimbangan. Komponen liyane kayata lobus cam lan tembok silinder dilumasi nganggo jet lenga.

Sensor tekanan lenga ukurane cilik, gampang dipasang, prasaja lan dipercaya ing desain struktur, lan disenengi dening akeh pelanggan kanthi sertifikasi CE lan jaminan kualitas. Kita uga kerja sama karo kobelco, Hyundai, Daewoo lan merek liyane.
View as  
 
161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak

161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak

KOVAX minangka produsen spare parts excavator skala gedhe lan supplier ing China. Kita wis spesialis ing sensor tekanan lenga excavator kanggo akèh taun. Produk kita duwe 161 - 1705 100% dites sensor tekanan minyak lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Sensor Tekanan Oli KOVAX minangka salah siji saka Sensor Tekanan Oli produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.