Ngarep > Produk > Kopling Pompa Hidrolik Excavator > Excavator Nyambung Glue > PAT 778322 Black Excavator Nyambung Glue
PAT 778322 Black Excavator Nyambung Glue
  • PAT 778322 Black Excavator Nyambung GluePAT 778322 Black Excavator Nyambung Glue
  • PAT 778322 Black Excavator Nyambung GluePAT 778322 Black Excavator Nyambung Glue

PAT 778322 Black Excavator Nyambung Glue

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan adol aksesoris excavator. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan inovasi, kita duwe kemampuan kanggo ngedol ewu aksesoris excavator. Produk operasi yaikuPAT 778322 Black Excavator Connect Glue, Rangkaian lengkap produk, jaminan kualitas. Kita netepi prinsip golek pembangunan kanthi kualitas lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik tinimbang produk. Kita tansah pracaya

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PAT 778322 Black Excavator Nyambung Glue

 

1. pengenalan produk

PAT 778322 Black Excavator Sambungake lim kopling Hydraulic kasusun saka loro-bladed wheel sing ngadhepi saben liyane, nanging ora ing kontak fisik. Roda pompa, utawa turbin nyopir, disambungake menyang mesin nyopir. Roda turbin disambungake menyang mesin sing didorong.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jeneng Part

Kopling Excavator

Nomer Model

CF - A - 140AS

Nomer Part

PAT778322 / PAT3683643

Struktur

Minangka Photo Show

Kualitas

100% Anyar


3.fitur produk lan aplikasi

PAT 778322 Black Excavator Nyambung Glue Ngganti tingkat isi ing couplings adi uga ngidini kacepetan mesin mimpin kanggo kontrol. Kajaba iku, kopling hidrodinamik nglindhungi drive lan mesin saka spike torsi sing ngrusak. Yen perlu, slip bisa tekan 100%, tegese motor bisa terus mlaku ing sawetara mesin sing stabil.

 

4. rincian produk

1.PAT 778322 Black Excavator Nyambung lim

2. Kanggo misalignment saka shafts.

3. Kanggo keluwesan mekanik.

4. Absorbs transmisi beban kejut saka poros siji menyang poros liyane.

5.Perlindhungan marang kakehan.



Panas Tags: PAT 778322 Black Excavator Connect Lem, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.