Ngarep > Produk > Kopling Pompa Hidrolik Excavator > Excavator Nyambung Glue > PAT3683643 100% New Excavator Nyambung Glue
PAT3683643 100% New Excavator Nyambung Glue
  • PAT3683643 100% New Excavator Nyambung GluePAT3683643 100% New Excavator Nyambung Glue
  • PAT3683643 100% New Excavator Nyambung GluePAT3683643 100% New Excavator Nyambung Glue
  • PAT3683643 100% New Excavator Nyambung GluePAT3683643 100% New Excavator Nyambung Glue
  • PAT3683643 100% New Excavator Nyambung GluePAT3683643 100% New Excavator Nyambung Glue

PAT3683643 100% New Excavator Nyambung Glue

Guangzhou Jianle Shun minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan inovasi, kita duwe kemampuan kanggo ngedol ewu aksesoris excavator. Antarane produk operasi yaiku PAT3683643 100% anyar Excavator Connect Glue produk Ragam lengkap, jaminan kualitas. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo mbangun hubungan bisnis sing luwih kuat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PAT3683643 100% Excavator Nyambung Glue anyar

 

1. pengenalan produk

PAT3683643 100% anyar Excavator Connect Glue A kopling piranti sing digunakake kanggo nyambungake loro shafts bebarengan kanggo transmisi daya. Kopling kaku utawa fleksibel miturut akurasi alignment lan syarat torsi.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jeneng Part

Kopling Excavator

Nomer Model

CF - A - 140AS

Nomer Part

PAT778322 / PAT3683643

Struktur

Minangka Photo Show

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

PAT3683643 100% anyar Excavator Connect Glue Kopling poros minangka komponen mekanik sing nyambungake rong poros puteran kayata poros nyopir lan poros sing didorong kanggo ngirim daya. Iki digunakake ing motor, pompa, generator, lan kompresor.

 

4. rincian produk

1.PAT3683643 100% anyar Excavator Nyambung Glue

2.100% jaminan kualitas, ngembangake lan nggawe tindakake sing asli.

Kanggo nyambungake nyopir lan bagean mimpin.

5. Kanggo nyuda transmisi beban kejut saka siji poros menyang liyane.

6. Kanggo slip nalika overload occurs.

 


Panas Tags: PAT3683643 100% Lem Sambung Excavator Anyar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.