Ngarep > Produk > Bagian Hidrolik Excavator > Kepala Peluru Joystick > PC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head
PC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head
  • PC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet headPC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head
  • PC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet headPC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head
  • PC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet headPC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head

PC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka industri mesin konstruksi sing nggabungake manufaktur lan dodolan. We are setya nepaki panjalukan saben customer kanggo spare parts. Produk sing beroperasi yaikuPC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head Kanthi keahlian teknik ing industri, kita kanthi teliti milih lan paket saben produk kanggo mesthekake yen kabeh produk ketemu standar lan kepuasan saben customer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PC200 - 7 Pilot valve pusher peluru joystick head

 

1. pengenalan produk

PC200 - 7 Pilot valve pusher peluru joystick head A pilot valve punika tutup cilik sing kontrol feed winates-aliran kontrol kanggo katup piloted kapisah. Biasane, katup kapisah iki ngontrol tekanan dhuwur utawa feed.Valve aliran dhuwur alat pusher digunakake kanggo pas sworo seru -in motor cycle lan scooter tubeless tutup dhateng pelek. Perlengkapan ditindakake kanthi nggunakake alat kanggo nyurung mburi tutup menyang bolongan pelek nganti 'snap' ing panggonane.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

peluru joystick

Nomer Model

PC200 - 7

Bahan

baja

warna

Fitur

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

PC200 - 7 Pilot valve pusher peluru joystick head Valve pusher tool digunakake kanggo masang snap-in motor cycle lan scooter tubeless valve menyang rim. Perlengkapan ditindakake kanthi nggunakake alat kanggo nyurung mburi tutup menyang bolongan pelek nganti 'snap' ing panggonane.

 

4. rincian produk

1.PC200 - 7 Pilot valve pusher peluru joystick head

1.. Kuwat

2. awet

3. Ora gampang rusak

4. Gampang kanggo nginstal



Panas Tags: PC200 - 7 Pilot valve pusher joystick bullet head, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.