Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional
PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional
  • PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsionalPD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional
  • PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsionalPD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional

PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok profesional spare parts mesin konstruksi, kita minangka supplier profesional lan eksportir bagean ing China. Antarane produk utama yaiku PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader tutup solenoid proporsional, kanthi kualitas stabil, perbaikan terus-terusan saka pra-sale, in-sale lan layanan sawise-sale kanggo nambah daya saing pasar produk. Apa sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik lan produk sing paling apik kanggo para pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional

 

introduksi produk

PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional 12v klep solenoid biasane digunakake kanggo kontrol on/off prasaja saka media gas utawa Cairan. Solenoid 2/2 way kuningan dasar (posisi 2 port 2) sing dipasang ing sistem perpipaan bakal ngontrol aliran medium utawa ora ana aliran

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Tegangan

12V

Nomer Model

PD2E1 - Y32D21 - 12E13A

Model

PC200

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader tutup solenoid proporsional Nalika 12 volt ing tutup solenoid dibusak, tutup bakal kanthi otomatis nutup lan nyegah aliran bebarengan pipe. Kanggo solenoid biasane mbukak, kosok balene, yaiku posisi solenoid gagal-aman mbukak, lan nalika daya ditrapake (12vDC), solenoid bakal mateni daya. Katup solenoid 12 volt biasane digunakake ing aplikasi excavator.

 

Detail Produk

1.PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader proporsional solenoid valve

2. Diprodhuksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

3. Digawe ing China kanthi kualitas apik banget

4.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik






























Panas Tags: PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.