Ngarep > Produk > Sensor Tekanan Excavator > Sensor Switch Tekanan

Sensor Switch Tekanan Panyedhiya

Guangzhou jianleshun Co., Ltd. minangka Sensor Switch Tekanan kualitas tinggi perusahaan kita duwe pengalaman 10 taun sing dadi pemasok komponen mesin konstruksi sing profesional lan macem-macem, perusahaan kita ngembangake macem-macem aksesoris excavator kanthi mandiri. Produk kita cocok kanggo: komatsu, ulat, Hitachi, sumitomo, kato, daewoo, hyundai, kobelco, Volvo lan aksesoris excavator kualitas merek liyane.

Sensor Switch Tekanan minangka piranti elektromekanik aktif sing ngontrol tekanan ing sistem kanggo njamin keamanan lan operasi mesin sing tepat. Saklar tekanan dianggo kanthi mbukak utawa nutup sirkuit sing nguwasani piranti, kaya pompa, nalika tekanan tartamtu wis tekan. Nalika tekanan ing sistem ngluwihi utawa mudhun ing sangisore setpoint tartamtu, piranti bakal "ngalih", nyebabake kontak bisa mbukak utawa nutup kanggo nyegah tekanan utawa overpressurization saka sistem. Saklar tekanan biasane digunakake ing tekanan- aplikasi sistem ngendi safety iku penting banget. Contone, sirah sumur minyak bisa ndeleng sawetara lonjakan tekanan sing dhuwur banget, lan yen tekanane dhuwur banget, bisa uga sumur bocor. A ngalih meksa ing aplikasi iki digunakake kanggo micu nyegah blowout kanggo nyuda meksa ing sistem nalika tekan titik prasetel.

Sensor Switch Tekanan kita ing saindenging negara lan diekspor ing luar negeri, kayata: Eropa lan Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane. Swara taun kita wis ing semangat pangembangan industri, gotong royong lan filosofi bisnis entuk manfaat bebarengan, nampa akeh sudagar domestik lan manca pujian dhuwur kanca. Kanthi bathi cilik nanging dodolan gedhe, kualitas pisanan, layanan sawise-sales sing apik, nuduhake filosofi bisnis sing sukses, kanthi kauntungan bagean mesin teknik profesional, darmabakti kanggo nyedhiyakake kaluwihan luwih akeh pelanggan, We are cumadhang kanggo berkembang bebarengan karo pelanggan kanggo nggawe win- menang kahanan!
View as  
 
<>
Kita profesional ing manufaktur Sensor Switch Tekanan KOVAX minangka salah siji saka Sensor Switch Tekanan produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.