Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Controls Pilot Valve > PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve
PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve
  • PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot ValvePV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve
  • PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot ValvePV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve
  • PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot ValvePV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve
  • PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot ValvePV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve

PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. setya nyedhiyakake aksesoris excavator. Produk utama yaiku PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve, sing nyedhiyakake macem-macem suku cadang panggantos berkualitas tinggi kanggo excavator. Kanthi kualitas produk sing berkualitas lan sistem manajemen sing sampurna, bagean bisa kanthi cepet nyedhiyakake penawaran lan pasokan. Looking nerusake kanggo kita kerjasama

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve

 

1. pengenalan produk

PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve Seri katup pilot iki utamane digunakake kanggo saluran minyak kontrol sistem hidrolik lan ngaktifake lenga kontrol kanthi aliran lan tekanan sing sithik kanggo ngontrol tekanan output minyak pilot supaya bisa nyukupi syarat kerja. kahanan sistem. Produk kasebut bisa diadopsi kanggo ngontrol katup multiway lan digunakake kanggo mesin rekayasa kaya excavator.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Katup Kontrol Joystick

Bagian No

PV48K1337 / PV48K1330B

Nomer Model

SY215 LG920D EC210B

warna

Padha karo foto

Status Kesehatan

anyar


3.fitur produk lan aplikasi

PV48K1337 Internal Combustion Drive Joystick Controls Pilot Valve Komponen listrik sing nduwe fungsi dhasar joystick yaiku potentiometer lan switch. Joystick ATEX nduweni siji utawa pirang-pirang potensiometer lan/utawa switch sing disertifikasi ATEX. Iki mesthekake yen joystick ATEX cocok kanggo tujuane lan bisa digunakake kanthi aman ing lingkungan sing mbebayani, kayata rig minyak, pertambangan, lan pabrik kimia.

 

4. rincian produk

1.PV48K1337 Internal Pembakaran Drive Joystick Controls Pilot Valve

2.kontrol terminal lan kontrol elektronik desentralisasi

3. Ana papat stasiun kerja. Meksa output rong port kerja nalika operasi ing sudut 45 °

4. Utamane digunakake kanggo sirkuit kontrol tekanan rendah



Panas Tags: PV48K1337 Pembakaran Internal Joystick Kontrol Katup Pilot, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.