Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik > PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve
PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve
  • PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control ValvePVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve
  • PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control ValvePVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve
  • PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control ValvePVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve
  • PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control ValvePVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve

PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk operasi yaikuPVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve, kanthi macem-macem produk lan jaminan kualitas. Kita mesthi yakin manawa produk-produk berkualitas bisa mbantu nggawe gambar sing apik lan layanan sing apik, lan kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo mbangun hubungan bisnis sing luwih kuat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve

 

1. pengenalan produk

PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve Seri katup pilot iki utamane digunakake kanggo saluran minyak kontrol sistem hidrolik lan ngaktifake lenga kontrol kanthi aliran lan tekanan sing sithik kanggo ngontrol tekanan output minyak pilot supaya bisa nyukupi syarat kerja. kahanan sistem. Produk kasebut bisa diadopsi kanggo ngontrol katup multiway lan digunakake kanggo mesin rekayasa kaya excavator.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Kaki Dioperasikake Pilot Valve

Bagian No

PVD8PC6035

Model No

SY215 / JCM921

warna

Ireng, Perak

Ukuran

Ukuran Standar


3.fitur produk lan aplikasi

PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve Seri katup pilot iki utamané digunakake ing sirkuit lenga kontrol sistem hydraulic, supaya lenga kontrol karo aliran kurang lan meksa kurang bisa ngontrol meksa output saka lenga pilot kanggo ketemu syarat. saka kondisi kerja sistem. Produk iki bisa digunakake kanggo ngontrol katup multi-cara

 

4. Detail produk

1.PVD8PC6035 Fleksibel Instalasi Hydraulic Kaki Pedal Control Valve

2. kekiatan kuwat
3. Pilih lokasi instalasi sing fleksibel
4.Meksa output Secondary bisa rada diatur minangka dibutuhake dening pelanggan

 


Panas Tags: PVD8PC6035 Instalasi Fleksibel Hydraulic Foot Pedal Control Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.