Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional
R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional
  • R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsionalR900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional
  • R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsionalR900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional

R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. dumunung ing China, utamané melu R900578535 24V Control katup solenoid proporsional. Produk kita macem-macem, kualitas dhuwur lan rega cukup, lan akeh digunakake ing mesin konstruksi lan industri liyane

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional

 

introduksi produk

R900578535 24V Kontrol tutup solenoid proporsional Nambah arus nambah kekuatan medan magnet, sing nambah daya tarik (utawa repulsive) ing materi magnetik. Geometri katup proporsional njamin kekuwatan lapangan sing tetep liwat stroke magnet kanggo arus tartamtu.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

R900578535

Nomer Model

FTWE2KC35/100

Fungsi

Kontrol Aliran

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

R900578535 24V Kontrol tutup solenoid proporsional Katup proporsional nyedhiyakake owah-owahan tekanan utawa aliran output kanthi rasio sing padha karo owah-owahan input, ing ngendi aplikasi arus liwat kumparan nggawe medan magnet sing narik (utawa ngusir) bahan magnetik. Iki minangka prinsip solenoid dhasar.

 

Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

3.R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional

4. Kabeh produk wis lulus pengawasan ketat kanggo mesthekake yen saben produk bisa andal.

5.KOVAX klep solenoid njamin long-term, kinerja kualitas dhuwur karo Ngartekno melorot biaya pangopènan.

6. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik




























Panas Tags: R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.