Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140
R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140
  • R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140
  • R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140

R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka aksesoris ekskavator penjualan profesional, dumunung ing Kota Guangzhou, Provinsi Guangdong, minangka aksesoris mesin penggali grosir profesional, dealer aksesoris hidrolik. Produk utama yaiku R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140. Perusahaan tansah netepi prinsip "kejujuran, kualitas pisanan, customer pisanan, lan tulus kerjo bareng karo pedagang domestik lan manca kanggo kahanan win-win, pembangunan umum, lan pembangunan umum!"

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


R901155051 Katup Solenoid Pompa Hidrolik kanggo DX140

 

introduksi produk

R901155051 Katup Solenoid Pompa Hidrolik kanggo DX140 Ing katup solenoid kontrol proporsional sing dioperasikake pilot, sanajan anggota sing bisa dipindhah utama ana ing kontak karo stopper mekanik ing mburi stroke, mikro-getaran bisa tetep disebabake chattering, supaya iku. bisa dikontrol dening tekanan pilot saka katup pengurangan tekanan proporsional solenoid. Bagean aktif njaga getaran mikro sing disebabake jitter, nyuda fenomena tundha, lan nyuda tumindak ala saka bagean aktif.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

R901155051 MHDRE4K15 / 30 - 024

Nomer Model

DX140

Keamanan

24V / 0.8A

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

R901155051 Katup Solenoid Pompa Hidrolik kanggo DX140 Spools minangka komponen silinder sing, gumantung saka posisine, fungsi minangka katup kanthi nyegah utawa ngidini cairan mili liwat port kasebut. sistem hidrolik.

 

Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. pilihan materi kualitas dhuwur

3.The klep solenoid kudu tahan kanggo kabeh media ngajokaken digunakake ing aplikasi

4. Good Reliability & Kekiatan, Long Service Life

5.R901155051 Katup Solenoid Pompa Hidrolik kanggo DX140




























Panas Tags: R901155051 Hydraulic Pump Solenoid Valve kanggo DX140, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.