Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Motor Aktuator Kab > RC411-53462 24V Actuator Motor
RC411-53462 24V Actuator Motor
  • RC411-53462 24V Actuator MotorRC411-53462 24V Actuator Motor
  • RC411-53462 24V Actuator MotorRC411-53462 24V Actuator Motor
  • RC411-53462 24V Actuator MotorRC411-53462 24V Actuator Motor
  • RC411-53462 24V Actuator MotorRC411-53462 24V Actuator Motor

RC411-53462 24V Actuator Motor

Pabrik kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing RC411-53462 24V Actuator Motor. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan motor throttle excavator iki, welcome kanggo hubungi kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

RC411-53462 24V Actuator Motor.

 

1. Pengenalan produk

RC411-53462 24V Actuator Motor minangka motor sing ngowahi energi dadi torsi sing banjur mindhah utawa ngontrol mekanisme utawa sistem sing wis digabung.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

RC411 - 53462

Nomer Part

RC411 - 53462

Aplikasi menyang

Kubota

Tipe Drive

Penggerak Listrik

Bahan

alumunium

Ukuran

Ukuran Standar

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

RC411-53462 24V Actuator Motor bisa ngenalake gerakan uga nyegah. Aktuator biasane nganggo listrik utawa tekanan (kayata hidrolik utawa pneumatik). Sistem kontrol bisa dikontrol sacara mekanis utawa elektronik, didhukung piranti lunak, utawa dioperasikake manungsa.

 

4. Detail Produk

Motor pneumatik yaiku udara sing didorong, nggunakake hawa vakum utawa kompres, sing ngowahi energi dadi gerakan linier utawa rotary.

Motor hidrolik mindhah piston liwat tabung nggunakake cairan bertekanan. Sing luwih dhuwur tekanan cairan, luwih dhuwur torsi sing diasilake.

RC411-53462 24V Actuator Motor apik kanggo beban konstan lan akurasi posisi.

piranti umpan balik, cilik, lan regane relatif murah.



Panas Tags: RC411-53462 Motor Aktuator 24V, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.