Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts
SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts
  • SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare PartsSA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts
  • SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare PartsSA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake distribusi, pangembangan lan eceran suku cadang mesin konstruksi. Antarane produk operasi utama yaiku SA-4569-T Diesel Engine Stop Solenoid Excavator Spare Parts Produk kita wis dikirim menyang atusan negara sing beda-beda lan kita bakal tansah ngupayakake kanggo nuduhake kamakmuran lan bathi karo para pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

 

introduksi produk

SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts Kekuwatan mekanik ing solenoid cutoff bahan bakar diesel yaiku kumparan solenoid, sing ngowahi energi listrik dadi energi magnetik kanggo nyetel katup. Katup solenoid bahan bakar diesel ngemot tabung inlet sing ngirim bahan bakar diesel saka saluran bahan bakar menyang katup solenoid. Katup kasusun saka plug karet utawa plastik sing dumunung ing tabung inlet kanggo nutup tutup

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

SA - 4569-T

Nomer Model

1503ES-12A5UC5S

Nomer Model

D1005 V1205 V1305

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts Ing mburi ngarep limiter dilengkapi karo karet O-ring, kang segel pipa inlet lenga lan ngalangi lenga diesel saka ngetik tutup solenoid. Ora kaya katup solenoid konvensional, solenoid cutoff bahan bakar diesel disambungake menyang sensor sing bisa nampa lan nerjemahake sinyal elektronik saka sistem listrik utama mesin. Yen sensor ndeteksi masalah mbebayani ing operasi mesin utawa mesin, sinyal listrik sing mlaku menyang solenoid bakal mati kanthi otomatis.

 

Detail Produk

1.SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

2. Good linuwih & kekiatan, Long Service Life

3. Katup Solenoid Bahan Bakar Aftermarket

4.Made in China kanthi kualitas apik banget

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik




























Panas Tags: SA-4569-T Mesin Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.