Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > Solenoid Coil Fukuda 3 Soket
Solenoid Coil Fukuda 3 Soket
  • Solenoid Coil Fukuda 3 SoketSolenoid Coil Fukuda 3 Soket
  • Solenoid Coil Fukuda 3 SoketSolenoid Coil Fukuda 3 Soket

Solenoid Coil Fukuda 3 Soket

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. duwe pabrik khusus ing spare parts excavator. Perusahaan kita tansah ngupayakake prinsip "pelanggan pisanan, kualitas pisanan, orientasi inovasi, layanan integritas". Perusahaan iki akeh melu ing macem-macem pameran, ngembangaken kerjasama karo pelanggan. Produk kita banget disenengi para pelanggan kanthi kualitas stabil lan tingkat biaya sing cukup.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Solenoid Coil Fukuda 3 Soket

 

1. Pengenalan produk

Solenoid Coil Fukuda 3 Soket kanggo nutup saluran bertekanan. Klep kasebut duwe magnet permanen lan solenoid utawa elektromagnet. Kekuwatan magnet permanen nyebabake armature kanggo mencet plug tutup utawa gagang menyang siji utawa liyane saka rong posisi pungkasan. Elektromagnet ngoperasikake tutup kanggo nutup utawa mbukak tutup.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model

Fukuda

Sertifikat

CE

warna

ireng

Jeneng Part

Solenoid Valve Coil Kab

Bahan

Casting

Tegangan

24V

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Solenoid Coil Fukuda 3 Soket disusun radially relatif menyang sumbu magnet amarga flux saka magnet permanen uga ngluwihi radially relatif kanggo sumbu operasi saka plug tutup lan liwat armature.

 

4. Detail Produk

1. Solenoid Coil Fukuda 3 Soket Keandalan & Ketahanan sing Apik, Umur Urip

2.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi

3. Digawe ing China kanthi kualitas apik banget

4. pangiriman cepet lan rega apik








Panas Tags: Solenoid Coil Fukuda 3 Soket, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.