Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab

Solenoid Valve Kab Panyedhiya

Guangzhou Jianleshun Co., Ltd. minangka produsen suku cadang excavator Cina lan pemasok katup solenoid excavator. Produksi profesional katup solenoid excavator berkualitas tinggi. Iki minangka salah sawijining pemasok katup solenoid ekspor paling gedhe ing China.

Katup solenoid kalebu tutup solenoid flameout, switch flameout, tutup solenoid proporsional, katup solenoid rotary, lan liya-liyane. Ing teknologi, desain, kinerja, aplikasi aplikasi kanggo nggayuh standar sing dhuwur banget. Lan kita duwe sertifikasi CE lan ISO, safety produk, produk kualitas lan sertifikasi liyane, kanthi kualifikasi ekspor, minangka pabrik penjualan langsung, pabrik wis diadegake luwih saka 10 taun.

Katup solenoid minangka unsur kontrol sing paling kerep digunakake ing fluida. Tugase yaiku mateni, ngeculake, dosis, nyebarake utawa nyampur cairan. Padha ditemokake ing akeh wilayah aplikasi. Solenoids nawakake ngoper cepet lan aman, dhuwur-reliabilitas, urip dawa, kompatibilitas medium apik saka bahan digunakake, daya kontrol kurang lan desain kompak.
View as  
 
YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve

YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Anggere produk operasi kalebu YT35V00004F1 Golden werna tutup solenoid proporsional, kita tansah setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas karo kinerja dipercaya, prices sarujuk lan layanan sampurna, lan ngarep-arep kerjasama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak

TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap bagean panggantos excavator. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Uler, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lan liya-liyane. Produk utama yaiku TM1012162 katup solenoid pompa hidrolik warna perak. Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing bermutu lan layanan sing apik minangka kapercayan sing wis ditindakake. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan

Maca liyaneKirim Enquiry
TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve

TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing pangembangan lan adol suku cadang excavator. Produk utama yaiku TM1005110 Shift proportional solenoid valve. Kita tansah netepi prinsip "produk apik banget, kualitas apik, layanan sampurna, lan layanan pisanan", lan cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan domestik lan manca kanggo kahanan win-win.

Maca liyaneKirim Enquiry
TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator

TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Produk utamane yaiku katup Solenoid TM85302 kanggo bagean excavator, lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing apik lan kompetitif kanggo industri mesin. Produk akeh digunakake ing excavator, buldoser, forklift lan aksesoris liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tm82002 High Competitively Solenoid Valve

Tm82002 High Competitively Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku TM82002 Highly competitively solenoid valve, kanthi kualitas stabil lan layanan sawise-sales efisien. Perusahaan terus nggedhekake ukuran produk kanggo nyedhiyakake layanan siji-mandeg. We look nerusake kanggo nyedhiyani sampeyan karo liyane support kanggo menang bebarengan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve

Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing pangembangan lan adol suku cadang excavator. Produk utama yaiku TM68001 Excavator multi-way valve solenoid valve. Kita tansah netepi prinsip "produk apik banget, kualitas apik, layanan sampurna, lan layanan pisanan", lan cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan domestik lan manca kanggo kahanan win-win.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Solenoid Valve Kab KOVAX minangka salah siji saka Solenoid Valve Kab produsen lan supplier ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas jual paling anyar. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.