Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > SV90 - G39 24V Loader solenoid valve
SV90 - G39 24V Loader solenoid valve
  • SV90 - G39 24V Loader solenoid valveSV90 - G39 24V Loader solenoid valve
  • SV90 - G39 24V Loader solenoid valveSV90 - G39 24V Loader solenoid valve

SV90 - G39 24V Loader solenoid valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku SV90 - G39 24V Loader solenoid valve. We mbayar manungsa waé liyane kanggo kualitas produk lan rega preferensial, kang bisa nggawa kualitas luwih kanggo kita pelanggan. ngladeni. produk kualitas dhuwur. Yen sampeyan duwe kabutuhan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


SV90 - G39 24V Loader solenoid valve

 

introduksi produk

SV90 - G39 24V Loader solenoid valve Iku langsung-tumindak, jinis spool, 2-posisi, 3-arah katup kontrol arah. Iki minangka plug-in, katup kartrij sing dipasang flange kanggo cairan hidrolik tujuan umum. Koil minangka bagéan integral saka katup lan ora bisa dilayani

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

SV90 - G39

Tegangan

24V

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

SV90 - G39 24V Loader solenoid valve Nalika dipateni, SV90-G39 ngidini aliran saka port 2 menyang port 1 nalika ngalangi lalu lintas port 3. Nalika energized, spool ngalih saka port 3 kanggo mbukak menyang port 2 nalika ngalangi port 1 aliran.

 

Detail Produk

1.SV90 - G39 24V Loader solenoid valve

2. Suda bocor

3. Respon cepet

4. Karat-tahan plating

5. Kapasitas aliran sing luwih dhuwur ing suhu sing luwih murah

6.Top-dipasang kumparan karo sawetara push-on opsi mandap






























Panas Tags: SV90 - G39 24V Loader solenoid valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.