Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter
SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter
  • SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi FilterSV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter
  • SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi FilterSV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter

SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. khusus ing bagean lan peralatan mesin konstruksi, nggabungake pangembangan, manufaktur lan dodolan. Produk utama yaiku SV98-T39 24V Excavator part Solenoid Valve With Filter, produk kita didol menyang luwih saka sepuluh negara lan wilayah ing donya. Filosofi bisnis kita yaiku ''basis integritas, berorientasi layanan''. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter

 

introduksi produk

SV98-T39 24V Excavator part Solenoid Valve Kanthi Filter Katup kontrol proporsional yaiku katup sing digunakake kanggo ngontrol aliran cairan kanthi ngganti ukuran aliran liwat restrictor. Tingkat aliran sing diatur banjur nyetel paramèter sing mengaruhi proses sistem, utamane tingkat cairan, tekanan lan suhu. Parameter sekunder liyane kalebu: Bobot, Ketebalan, Kelembapan, Kapadhetan, Ph, Warna lan Viskositas

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

SV98 - T39

Nomer Model

JCB769 CT60 CT80

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

SV98-T39 24V Excavator part Solenoid Valve Kanthi Filter Solenoid valves minangka unsur kontrol sing paling umum digunakake ing fluidics. Tugase yaiku nutup, ngeculake, meter, ngeculake utawa nyampur cairan. Padha ana ing akeh wilayah aplikasi. Klep Solenoid nawakake switch sing cepet lan aman, linuwih dhuwur, umur layanan sing dawa, kompatibilitas media sing apik kanggo bahan sing digunakake, daya kontrol sing sithik lan desain sing kompak.

 

Detail Produk

1. SV98-T39 24V Excavator part Solenoid Valve Kanthi Filter

2. Desain produk standar

3. Maju diimpor Pabrik & peralatan testing

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5.ing baris karo standar global





























Panas Tags: SV98-T39 24V Excavator part Solenoid Valve Kanthi Filter, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.