Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181
SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181
  • SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181
  • SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181

SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. khusus ing pangembangan, pabrik lan adol aksesoris mesin konstruksi. Produk utama yaiku SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181, produk kita didol menyang China lan diekspor menyang luwih saka sepuluh negara lan wilayah ing donya. We are cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan anyar lan lawas tangan ing tangan. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181

 

introduksi produk

SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181 Ing katup solenoid kontrol proporsional, arus sing ditrapake ditrapake kanggo nyilikake lan nyadari tumindak kedadean wektu tundha saka karakteristik kontrol kanthi nggunakake dither kanggo nyegah cacat, lsp.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

SV98 - T39S

Nomer Model

860134181

Nomer Model

JCB 3CX 4CX 5CX 214 PS760 PS720 TG300 PS750

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181 Ing katup listrik elektromagnetik sing ngontrol inti gabungan kanthi rasio katup relief elektromagnetik, supaya karakteristik hysteresis apik, inti tutup utama digawe saka logam ringan. Katup pengurangan tekanan proporsional diwenehake karo katup operasi sing didorong.

 

Detail Produk

1. SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181

2. Katup solenoid kudu dipercaya banget lan duwe umur layanan sing dawa

3. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

4.All produk wis liwati pengawasan ketat kanggo mesthekake yen saben produk bisa andal.

5.Made in China kanthi kualitas apik banget





























Panas Tags: SV98-T39S 24V Hydraulic stop solenoid valve 860134181, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.