Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > T335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid Valve
T335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • T335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid ValveT335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • T335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid ValveT335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid Valve

T335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. dumunung ing China, lan merek dagang bagean mesin konstruksi sing diimpor asale saka Guangzhou. Produk utama T335 12V Excavator hydraulic pump solenoid valve. Produk kita duwe macem-macem, kualitas dhuwur lan rega cukup, lan akeh digunakake ing mesin konstruksi lan industri liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

T335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid Valve

                                            

1. pengenalan produk

T335 12V Excavator hydraulic pump solenoid valve Fungsi controller pump utama (umume dikenal minangka pump kontrol Papan komputer) ing excavator hydraulic kanggo output sinyal saiki kanggo pump utama, ngurangi lenga pilot liwat tutup proporsional lan banjur output ing. tekanan lenga sekunder, supaya bisa nyetel gaya piston servo saka pompa utama, saéngga ngganti aliran pompa utama

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Model

EC210SY125 SY135

Nomer Part

T336

Tegangan

12V

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

3.fitur produk lan aplikasi

T335 12V Excavator hydraulic pump solenoid valve Katup proporsional pompa utama minangka bagéyan penting saka excavator. Gagal katup proporsional bisa gampang dideteksi lan didiagnosis nggunakake tester elektronik / listrik 3-in-1.

 

4. Detail Produk

1. Desain produk standar

2. pilihan materi kualitas dhuwur

3.T335 12V Excavator hydraulic pump solenoid valve

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha



Panas Tags: T335 12v Excavator Hydraulic Pump Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.