Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve
  • T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid ValveT336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve

T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan manufaktur mesin profesional. Produk utama yaiku T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve. Kita netepi kapercayan "kualitas pisanan, misuwur ing donya", lan produk kita diekspor menyang Amerika, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane. Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan kanggo wektu sing suwe kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan umum

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve

 

1. pengenalan produk

T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve Katup solenoid kontrol proporsional nduweni stopper mekanis lan daya tahan sing ditrapake spring ing unsur drive. Nalika kawangun ing cara iki, wiwit stopper mechanical lan pasukan nyekeli nglamar spring kasedhiya ing unsur nyopir, kedadean wektu tundha cedhak stroke bisa suda maneh.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Model

EC210SY125 SY135

Nomer Part

T336

Sertifikasi

CE

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

3.fitur produk lan aplikasi

T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve Tekanan pilot didorong kanggo nyuda tekanan liwat katup pangurangi tekanan proporsional elektromagnetik, lan awak tutup kanthi spring bali mindhah mata geser saka anggota sing bisa dipindhah utama lan ngetrapake anggota nyopir menyang sisih. ngendi tekanan pilot tumindak ing arah ngelawan. meksa. Ing endi bagean sing bisa dipindhah duwe limiter sing sacara mekanis mbatesi bagean sing bisa dipindhah

 

4. Detail Produk

1.Ukuran cilik, bisa dipasang ing papan sing sempit.

2. Awit iku jinis kartrij, iku gampang kanggo nginstal lan mbusak, lan wis maintainability banget.

3. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

tutup sing dienggo bareng, lan iku trep kanggo ngganti sirkuit.

Made in China kanthi kualitas apik banget

T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve



Panas Tags: T336 24V Hydraulic Pump Regulator Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.