Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve
TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve
  • TM1005110 Shift Proportional Solenoid ValveTM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve
  • TM1005110 Shift Proportional Solenoid ValveTM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve

TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing pangembangan lan adol suku cadang excavator. Produk utama yaiku TM1005110 Shift proportional solenoid valve. Kita tansah netepi prinsip "produk apik banget, kualitas apik, layanan sampurna, lan layanan pisanan", lan cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan domestik lan manca kanggo kahanan win-win.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve

 

1. pengenalan produk

TM1005110 Shift proportional solenoid valves Proportional valves—sing ngganti output ing proporsi karo nilai input—nyedhiyani dipercaya, biaya-efektif, solusi kompak kanggo respon cepet lan kontrol konsisten ing tingkat aliran relatif kurang. Teknologi kontrol proporsional becik yen kinerja sing tepat dibutuhake ing tekanan variabel lan aplikasi aliran.

 

2.parameter produk spesifikasi    

Jinis

Solenoid Valve Kab

Fungsi

Kontrol Aliran

Nomer Part

TM1005110

Tegangan

24V

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


3.fitur produk lan aplikasi

TM1005110 Shift katup solenoid proporsional Kabeh klep solenoid kudu di resiki sacara periodik gumantung saka kualitas banyu lan kahanan layanan. Nalika katup resik, sampeyan bisa krungu klik metalik cilik nalika armature beroperasi. Swara sing gedhe banget, operasi sing alon utawa bocor bakal nuduhake yen reresik dibutuhake. Ganti komponen sing rusak utawa rusak

 

4. Detail Produk

1.TM1005110 Shift katup solenoid proporsional

2.Bahan tutup solenoid kudu ketemu resistance karat dibutuhake

3. Katup solenoid kudu tepat, akurat lan bisa diulang

4. Katup solenoid kudu dipercaya banget lan duwe umur layanan sing dawa

5.The klep solenoid kudu kompak pas menyang papan nyenyet


                                                                                                                          

Panas Tags: TM1005110 Shift Proportional Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.