Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak
TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak
  • TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna PerakTM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak
  • TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna PerakTM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak

TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap bagean panggantos excavator. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Uler, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lan liya-liyane. Produk utama yaiku TM1012162 katup solenoid pompa hidrolik warna perak. Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing bermutu lan layanan sing apik minangka kapercayan sing wis ditindakake. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak

 

1. pengenalan produk

TM1012162 Silver werna hydraulic pump solenoid tutup Proporsional tutup spool posisi langsung related kanggo saiki Applied, ora voltase Applied. Kisaran arus sing luwih dhuwur bisa uga ditemoni kanggo katup aliran sing luwih gedhe lan sing kena pengaruh suhu lingkungan sing dhuwur / aplikasi tugas terus-terusan

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Model

DX215 - 9C DX235 - 9C DX385 - 9C

Nomer Part

TM1012162

Tegangan

24V

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


3.fitur produk lan aplikasi

TM1012162 Warna perak tutup solenoid pompa hidrolik Ing kahanan suhu dhuwur sampeyan bisa kehabisan voltase lan ora bisa nggunakake resolusi lengkap produk. Dadi elinga ukuran katup kanthi watesan saiki.

 

4. Detail Produk

1. Klep solenoid kudu tahan kanggo kabeh media ngajokaken digunakake ing aplikasi

2. Katup solenoid kudu bisa ngatasi suhu dhuwur lan kurang

3. Bahan katup solenoid lan kombinasi materi kudu nyukupi syarat kualitas ing situs

4. Bahan tutup solenoid kudu nyukupi resistance karat sing dibutuhake

5.TM1012162 Silver werna pump hydraulic tutup solenoid



Panas Tags: TM1012162 Solenoid Valve Pompa Hidrolik Warna Perak, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.