Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > Tm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20bar
Tm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20bar
  • Tm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20barTm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20bar
  • Tm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20barTm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20bar

Tm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20bar

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. melu ing pabrik, pangembangan lan dodolan perusahaan aksesoris excavator. Produk utama kalebu TM60601 Proportional pilot solenoid valve 20Bar. Perusahaan duwe macem-macem produk sing bisa dipilih para pelanggan. Kita tansah netepi prinsip kanggo nggawe inovasi lan nganyari produk. ngenteni kerjasama sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20bar

 

1. pengenalan produk

TM60601 Proportional pilot solenoid valve 20Bar Katup proporsional wis ngalami pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge ninggalake pabrik, kalebu tes karakteristik statis (test karakteristik tekanan saiki input, tes bocor internal lan tes karakteristik beban) lan tes karakteristik dinamis (test respon frekuensi lan tes respon transien). )

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Jinis

Jinis Pilot-Operated

Nomer Part

TM60601

Tegangan

24V

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

3.fitur produk lan aplikasi

TM60601 Proportional pilot solenoid valve 20Bar Ukur resistansi kumparan solenoid, mateni saklar kontak, copot plug CN ing antarane tutup proporsional pompa utama lan antarmuka output pengontrol pompa, ngukur resistensi antarane rong kabel lan Nilai resistance antarane kabel lemah lan fuselage, lan ngadili solenoid katup proporsional. Apa kumparan dicekak, mbukak, utawa grounded.

 

4. Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

3. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

4. Kabeh produk wis lulus pengawasan ketat kanggo mesthekake yen saben produk bisa andal.

5.TM60601 Proporsional pilot solenoid valve 20Bar



Panas Tags: Tm60601 Proportional Pilot Solenoid Valve 20bar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.