Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve
Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve
  • Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid ValveTm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve
  • Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid ValveTm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve

Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing pangembangan lan adol suku cadang excavator. Produk utama yaiku TM68001 Excavator multi-way valve solenoid valve. Kita tansah netepi prinsip "produk apik banget, kualitas apik, layanan sampurna, lan layanan pisanan", lan cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan domestik lan manca kanggo kahanan win-win.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve

 

1. pengenalan produk

TM68001 Excavator multi-way valve solenoid valveThe solenoid valve diaktifake dening solenoid. Antarane wong-wong mau, solenoid beda-beda ing kontrol. Yen magnet proporsional utawa ngatur digunakake minangka pembalap kanggo katup, iku tutup proporsional utawa ngatur. Gumantung ing model, katup proporsional kasedhiya kanggo aplikasi hidrolik lan pneumatik

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Materail

logam

Nomer Part

TM68001

Tegangan

24V

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

3.fitur produk lan aplikasi

TM68001 Excavator multi-way valve solenoid valve Wiwit katup proporsional tansah bagéan saka sistem, kabèh sistem disebut teknologi proporsional. Kanggo katup proporsional lan konstan, aliran energi bisa dikontrol miturut ukuran lan arah miturut jinis katup.

 

4. Detail Produk

1. Katup solenoid proporsional Aftermarket.

2. 100% Quality Inspection kanggo Njamin Kinerja High

3. Keandalan & Ketahanan sing Apik, Urip sing dawa

4. Made in China kanthi kualitas apik banget

5.TM68001 Excavator multi-cara katup solenoid valve



Panas Tags: Tm68001 Excavator Multi-way Valve Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.